Ty Nikdy rozpúta v Klube Dole poriadnu beat battle!

Osvedčené bomby, ale i raritné alebo dokonca nevydané kúsky budú lietať v neľútostnom beat battle na klubovej noci Ty Nikdy BeatDown v piatok 25. apríla.

V Klube Dole sa stretnú traja producenti a DJ Fatte, Inphy a FNTM z labelu Ty Nikdy, ktorí sa postarajú o neobvyklé kombinácie, kvalitnú hudbu a rodinnú atmosféru.„Pro všechny tři producenty je to výzva, každý z nás má v podstatě úplně jiný styl tvorby beatů, jiný zvuk, jiný postup. Jednotlivé beaty budeme střílet hned po sobě, budeme na sebe reagovat a hecovat se. Určitě to bude dobrá show jak pro nás, tak pro fanoušky,“ odkazuje FNTM.

DJ Fatte

je jeden z najproduktívnejších beatmakerov na území Česka i Slovenska. “Stálica” beatovej scény a polovica značky IdeaFatte už dlhodobo prináša “výběrové zboží”. “Soundtrack je album na kývanie hlavou, a nie hrozenie päsťou. Nie je to umelé mäso v PVC obale zo supermarketu, ale kvalitná krkovička do papiera od tvojho stáleho mäsiara na rohu,” napísal portál hip-hop.sk o jeho poslednom sólovom albume, ktorý vyšiel minulý rok. DJ Fatte, ktorý sa do vážnejšieho kontaktu s muzikou dostal v roku 1999, má na konte tri sólové albumy (Což takhle dát si Tesař, Fatte No More a Soundtrack). V súčasnosti pripravuje nový album s MC Geyom, EP s Boy Wonderom s názvom Števie Wonder & Fatte Charles a aby toho nebolo málo, ešte piaty album IdeaFatte.

Inphy

producent a DJ s jasne rozpoznateľným štýlom a vkusom. Na konte má, okrem zástupu produkcii pre českých, slovenských a zahraničných interpretov, tiež veľké množstvo remixov a inštrumentálnych skladieb.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/677891″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

FNTM

hudobný projekt, ktorý sa na českej scéne pohybuje od roku 2007. Z pôvodne experimentálnej elektronickej tvorby sa presúval cez hip hopové beaty späť k elektronickým vplyvom najrôznejších žánrov. Na konte má okrem oficiálnych MIXTAPES, remixov a beatov aj Gameplay EP a Cruel Summer EP.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/722095″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Ty Nikdy BeatDown

je klubová akcia českého vydavateľstva Ty Nikdy v Bratislave. V dvojmesačnom intervale sa na nej predstavia členovia vydavateľstva a ich hostia. Ty Nikdy BeatDown je postavený hlavne na rape, ale s DJmi, producentmi a MCs sa vydáme i do elektronických a experimentálnych vôd. “Chceme Bratislave predviesť činnosť nášho labelu a našich blízskych kamarátov v neobvyklých kombináciach, na ktoré na bežných koncertoch nie je dosť priestoru,” hovorí Idea.

25. 4. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€
Event: www.fb.com/events/270596233116764

PLAGAT_Ty Nikdy BeatDown_april 2014

Zdroj: klub Dole