Anglická komédia “Stand-Up Comedy“ v Bratislave!

Baby Blue Banana s hrdosťou uvádza jedinú stálu bratislavskú scénu komédie jedného komika v angličtine, „Stand-Up Comedy“. Pokračujeme v našich mesačných vystúpeniach s dvomi špičkovými zahraničnými komikmi, ktorí priletia aby vystúpili len pre vás. Bude to pre nás tiež začiatok nového miesta konania v KC Dunaj.


20. júla 2011 o 20.00
Craig Murray
a John Robertson
Naživo v KC Dunaj, Nedbalova 3 (4. poschodie)
Lístky: 10 EUR za osobu

Craig Murray je komik ocenený mnohými cenami a herec, ktorý sa rýchlo vyšvihol na jedného z najpopulárnejších hercov na britskom komediálnom okruhu. Okúzľujúceho severana Craiga pochádzajúc z Dewsbury, West Yorkshire (mesta inak slávneho kvôli medzinárodným teroristom, falošným únosom a ‚Najlepšiemu trhu Británie‘), okamžite spoznajú britskí televízni diváci vďaka mnohým vystúpeniam, v ktorých hral úlohu stereotypného Yorkshirčana. V súčasnosti ho môžete vidieť napríklad ako hviezdu vtipnej reklamnej kampane na káblového operátora Plusnet Broadband. Murray, kritikmi považovaný za jednu z najväčších vychádzajúcich hviezd britskej komédie, už pracoval po boku takých velikánov ako sú Harry Hill, Stewart Lee a hollywoodska legenda Robin Williams.

Craig Murray

Program otvorí austrálsky John Robertson. Robertson je posledných 9 rokov na svetovom turné so svojim komediálnym vystúpením, ktoré hrá pred plnými hľadiskami v Británii, USA a jeho rodnej Austrálii, s neobvyklým číslom, ktoré obsahuje všetko od parodovania po sóla na ukulele! V roku 2010, Robertson získal prestížnu cenu „Best Comedy Performance“ (Najleopšie komediálne predstavenie) na festivale Edinburgh Festival Fringe.

John Robertson

Čo hovoria kritici o Craigovi Murraym:
“Veľmi zábavný!” – Jo Brand
“…skvelá línia v severskom humore” – spoonfed.co.uk
“Craig Murray pozná korene svojej komédie… jeho materiál bol dobre prezentovaný a zreteľne zábavný”
– Chortle.co.uk

Čo hovoria kritici o Johnovi Robertsonovi:
„Zlatým klincom bol Robertson… je vtipný a britký”- The Daily Telegraph
„…ako komik Fred Astaire… odborné načasovanie a rytmus… naprosto bravúrny… brilantný“- Theatre Australia

Uvádzačom celého večera bude opäť slovenský komik Milan Sedliak. Ako obvykle na našich komediálnych večeroch môžete očakávať spústu smiechu a zároveň aj zopár prekvapení. Toto predstavenie sa uskutoční v úplne nových priestoroch kultúrneho centra KC Dunaj, ktoré je v samom centre Bratislavy na Námestí SNP. Vchod je zozadu z Nedbalovej ulice a potom výťahom na 4. poschodie. Sledujte značky Baby Blue Banana! Ak ste predtým ešte nenavštívili toto nové kultúrne centrum, budete prekvapení! Je to nádherné, účelové miesto so skvelým barom a veľkolepým výhľadom na mesto.

Po obrovskom úspechu nášho predstavenia v júni, keď sme uviedli Gordona Southerna a Taylora Glenna, očakávame, že táto šou bude mimoriadne populárna, preto si nezabudnite zavčasu rezervovať miesta, aby ste predišli sklamaniu. Lístky sú len za 10 EUR a 10% zľava je pre tých, ktorí si kúpia lístky online vopred cez www.babybluebanana.com. Tí, ktorí uprednostňujú platbu v hotovosti pri vstupe, si tiež môžu rezervovať miesta zaslaním e-mailu na adresu reservations@babybluebanana.com s uvedením počtu žiadaných lístkov.

Lístky pre médiá si objednávajte e-mailom na: howard@babybluebanana.com. S radosťou vám jeden zariadime.

Baby Blue Banana je hlavným stredoeurópskym organizátorom zábavy v anglickom jazyku, keď prináša komédiu, divadlo, živú hudbu, kvízové večery, večierky a ešte oveľa viac pre obecenstvo v tomto regióne. Teraz, vo svojom treťom roku pôsobnosti Baby Blue Banana úspešne expandovala zo svojej pôvodnej základne v Budapešti, aby sa úspešne uviedla v ďalších troch lokalitách. Podrobnosti o akciách organizovaných Baby Blue Banana nájdete na našej webovej stránke: www.BabyBlueBanana.com. Baby Blue Banana prevádzkuje komediálne kluby v partnerskej spolupráci s Mirth Control, jedným z najväčších organizátorov komediálnych vystúpení vo Veľkej Británii, ktorý už prevádzkuje viac než 100 komediálnych klubov vo Veľkej Británii a mnoho ďalších po celom svete. V nadchádzajúcich týždňoch a mesiacoch Baby Blue Banana odštartuje v 8 ďalších európskych mestách a v roku 2012 plánuje uviesť sa v ďalších 20 mestách.

               
Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET