Producenti Bromo a Yantosh prinášajú letnú novinku s názvom Way Out!

Mladí slovenskí producenti Bromo a Yantosh pripravili horúcu novinku v žánri future bounce s názvom Way Out. Obaja chalani produkujú EDM hudbu už nejaký ten piatok a veria, že aj touto skladbou prispejú pozitívne k elektronickej hudobnej scéne na Slovensku.

„Yantosh mi napísal, že by sme mali skúsiť spoločný track, keďže sa nám obom páči žáner future bounce, tak som neváhal a pustili sme sa do toho! Yantosh mi poslal vokál, ktorý sa mi od začiatku páčil a melódia a zvyšok skladby už bolo len dolaďovanie na tu správnu vlnu“ odkázal v skratke Bromo.

„Aj keď o producentovi Bromo veľa ľudí na slovenskej scéne nevie, všimol som si, že robí kvalitnú hudbu a vydáva skladby vo svetových vydavateľstvách. Neváhal som preto, a oslovil ho na náš spoločnú spoluprácu. Po dokončení skladby som dostal nápad, že je super mať k songu aj vizuál. Preto som oslovil mojich známych, ktorí natáčajú profesionálny video content na youtube a vedel som, že výsledok bude stáť za to.“ Doplňuje Yantosh priebeh tvorby celého diela.

Dvojica má ešte veľa spoločných skladieb pripravených, takže sa určite máš na čo tešiť!

Nezabudni si vychutnať aj tanečný klip so šikovnou tanečnicou Sárou, ktorý k tomuto songu neskutočne spracoval Maťo Zedníček a Andrej Ižold. Skladba Way Out vyšla vďaka slovenskému vydavateľstvu djCamp a nájdeš ju na všetkých hudobných platformách.

Zdroj: TS