Slovenský producent Peter Agyagos vydáva novú EDM skladbu, spolupracoval na nej so speváčkou z USA

Po viac než roku od vydania posledného singlu „Fool“ so speváčkou Jacintou a po alternatívnych 2023 EDM remixoch pre nemecké lable ako „Creepin’“, „Calm Down“, „Flowers“, či „Star Walkin’“ prichádza slovenský producent Peter Agyagos s vlastnou skladbou „What I Should See“. Tá je v súčasnom populárnom EDM/Dance/Electro Pop štýle, spája energiu a melodickosť do jednej živej tanečnej skladby s vokálmi R&B speváčky Daneik z USA. O skladbu prejavili záujem viaceré hudobné vydavateľstvá, ako LVLD Music či G-Mafia, nakoniec však vychádza 29. januára ako maxisingel pod lablom Avatique Music.

Samotný maxisingel obsahuje 4 verzie skladby – okrem štandardnej rádio verzie a extended verzie pre DJjov tu nájdeme aj baladickejšiu verziu pomenovanú „Someone Else Mix“. Singel uzatvára verzia „Back To 90s Mix“ a ako už názov napovedá, pôjde o dnes populárnu verziu v štýle tanečnej hudby 90-tych rokov s charakteristickým zvukom a nástrojmi z toho obdobia, nedávno spopularizovanom interpretmi ako Calvin Harris/Ellie Goulding, Vize, či Alok/Chainsmokers/Mae Stephens.

Peter Agyagos, známy pod mnohými pseudonymami ako DJ Cobra, Blizzard, Club Sounds Allstars, Tunnel Alliance, Dutch Trance Force, Nanou, Rainmaker, či Tunnel Force sa dostal do povedomia hudobnej verejnosti najmä ako remixér mnohých známych umelcov. Spolupracoval s britskou speváčkou Dido, belgickou Alanou Dante, holandskými producentmi Arminom van Buurenom či Tiestom a mnohými ďalšími viac či menej známymi umelcami ako Cary August, Summerchannel, Fisher, Rikah, či slovenským ReOrderom. V roku 2007 ho Armin van Buuren zaradil do playlistu celosvetovo obľúbenej rádiovej show/relácie „A State Of Trance“. Jeho tvorba sa objavila v mnohých televíznych reklamách a seriáloch, spomeňme aspoň americké „Keeping Up With The Kardashians“ a „Kourtney and Khloé Take Miami“, ako aj vo viacerých amerických filmoch. Tým posledným, ktorý prichádza na plátna kín už koncom januára tohto roku, a v ktorom zaznejú až dve skladby od Petra, je americká dráma „Suncoast“ režírovaná Laurou Chinn v hlavnej úlohe s Woodym Harrelsonom, Laurou Linney a Nicou Parker. Jeho domovským lablom je americký CAPP Records, kde vydáva skladby už od roku 2002.

http://www.agyagos.com
https://facebook.com/peteragyagos

Release Details

Peter Agyagos – What I Should See (EP)
UPC: 5063440384289
Release Date: JAN 29, 2024
Style: EDM/Dance/Electro Pop
Label: Avatique Music
© 2024 Peter Agyagos
℗ 2024 Peter Agyagos / Avatique Music

Versions:
(ISRC GXBDT2386254) Radio Mix  2:42
(ISRC GXBDT2309293) Extended Mix  3:49
(ISRC GXBDT2355159) Some Else Mix  2:42
(ISRC GXBDT2375719) Back To 90s Mix  2:24

Zdroj: TS