Telekom Electronic Beats oznamuje prvé termíny EB festivalov pre rok 2014.

Telekom Electronic Beats oznámil dátumy nadchádzajúcej série festivalov pre jar 2014. Fanúšikovia Electronic Beats sa môžu začať pripravovať na ďalšie štyri podujatia v rôznych mestách Európy: EB festivaly sa uskutočnia v Prahe (28. marec), Varšave (4. apríl), Bratislave (11. apríl) a Kolíne nad Rýnom (23. máj).

Lístky budú dostupné na www.electronicbeats.net, prostredníctvom EB Apps a lokálnych predpredajov v druhej polovici januára.

IMG_0246

Uplynulá jesenná séria medzinárodných hudobných festivalov, organizovaných Telekomom, ozdobená takými hviezdnymi menami ako Woodkid, Giorgio Moroder, Disclosure, Efterklang či Nôze, bola kompletne vypredaná. Najlepšie festivalové momenty z Podgorice, Budapešti, Záhrebu, Drážďan a Viedne sú už dostupné prostredníctvom aplikácií pre smartfóny Electronic Beats Video App a Radio App.

Aktuálne vydanie Android Apps Magazine označilo EB Radio App ako Najlepšiu hudobnú aplikáciu roka 2013. Electronic Beats Radio App je podľa editorov magazínu “absolútne nevyhnutný download” pre každého fanúšika elektronickej hudby.

IMG_0318

Electronic Beats (EB) je medzinárodný hudobný program vytvorený spoločnosťou Telekom. Všetky jeho aktivity zdieľajú spoločný virtuálny domov na adrese electronicbeats.net, kde najnovšie informácie o hudobníkoch a podujatiach striedajú reportáže na témy ako cestovanie, umenie, dizajn či fashion. Portál, venovaný dianiu okolo progresívnej hudby, obsahuje aj svoje vlastné EB Radio a EB Video. Mediálne portfólio uzatvárajú zberateľská podoba tlačeného EB magazínu a mnohokrát ocenená séria DVD Slices, ktoré obe vychádzajú štvrťročne vo vybranej distribúcii.

Pre viac informácií navštívte www.electronicbeats.net

Zdroj: Pendant s.r.o.