Objavujte dobrú hudbu s mobilnými aplikáciami Electronic Beats.

Zaujíma vás, čo sa práve deje na hudobnej scéne? Streamujete hudbu na službách ako Spotify či Deezer a máte radi najmä elektronickú hudbu? Potom sú pre vás ako stvorené nové mobilné aplikácie Electronic Beats Apps, plné špičkových setov, koncertných videí a aktuálnych hudobných informácií.

Festival Electronic Beats je obľúbený najmä pre exkluzívne vystúpenia hviezd a hviezdičiek elektronickej a nezávislej scény ako Underwold, The Prodigy, Lana Del Rey, Woodkid, Giorgio Moroder, Fritz Kalkbrenner, Apparat Band, Modeselektor a mnohých ďalších.

iPad Retina GUI PSD

Teraz zásluhou nových mobilných aplikácií Electronic Beats Apps môžete zažiť tieto koncerty a djské sety priamo vo svojom smartfóne. Electronic Beats tak vyhlasuje koniec strácaniu sa v mori hudobných odporúčaní a hľadaniu nahrávok pochybnej kvality kde-tade po nete.

Ak vás zaujímajú kvalitné záznamy z koncertov, djské sety či online prenosy priamo z festivalov Electronic Beats v európskych mestách, potom si do svojho iPhonu alebo Androidu stiahnite apku Electronic Beats Radio App.

ElectronicBeatsByTelekom_EBApps_(c)ElectronicBeatsByTelekom

Najlepšia hudobná aplikácia roka 2013 podľa Android Apps Magazine, vám umožní vytvoriť si v mobile dokonalý hudobný mikrosvet. Pomocou prehľadných zoznamov s trackmi obľúbených hudobníkov aj budúcich hviezd, získate dokonalý prehľad o hudobnej scéne a aktuálnych trendoch.

Chcete sa ponoriť do sveta elektronickej a nezávislej hudby hlbšie? V takom prípade si stiahnite do iPhonu alebo iPadu Electronic Beats Video App. Nájdete v nej viac ako 300 videí z koncertov a rozhovory s hudobníkmi ako Woodkid, Modeselektor, Caribou či James Blake. Tieto nahrávky pritom môžete sledovať aj opakovane v offline režime, teda bez potreby dátového pripojenia.

Novú mobilnú aplikáciu pripravil tím Electronic Beats, podporovaný spoločnosťou Telekom, aj pre smartfóny s operačným systémom Windows Phone 7 a 8. S Electronic Beats News App sa medzi kamošmi stanete uznávaným hudobným insiderom. Neunikne vám žiadna podstatná informácia o elektronickej hudobnej scéne.

Viac informácií o Electronic Beats nájdete na www.electronicbeats.net

Zdroj: Electronic Beats