Zoči Voči s novým pikantným videoklipom!

Slovenská skupina Zoči Voči zverejnila nový videoklip k piesni Láska – Nenávisť plný erotiky a pikantných scén.

V najnovšom videoklipe k tejto piesni, ktorá sa nachádza na poslednom radovom albume skupiny Milovaní – Nenávidení sme svedkami rôznych horúcich scén v hlavnej úlohe so sporo odetými dievčatami. Napriek kontroverzným reakciám širokej verejnosti zaznamenalo video za prvých 24 hodín fantastických 35 000 pozretí na sieti Youtube a tým pádom sa radí k najpozeranejším slovenským videám v súčasnosti.

IMG_8064

Zaujímavosťou je, že hlavnú úlohu si vo videoklipe zahrala Aneta Galisová, speváčka českej skupiny The Prague Conspiracy, známa takisto z pôsobenia vo finálovej desiatke súťaže Česko hľadá Superstar.

“Charakterovo je pieseň odlišná od všetkých ostatných , ktoré máme, preto sme chceli, aby aj klip k nej bol niečím výnimočný. Ako sme už aj v minulosti ukázali, nebojíme sa kráčať smerom, ktorým sa ešte nikto nemal odvahu vykročiť a tak sme poňali aj videoklip. Kontroverzné reakcie očakávame a rátame s nimi.“ Prezradil autor piesne a gitarista skupiny Jano Pisoň.

IMG_7414

Chalani zo skupiny Zoči Voči už neraz prekvapili širokú verejnosť svojimi výstrelkami. Naposledy sme sa o tom mohli presvedčiť pri ich rockovo – rapovej spolupráci s členom skupiny Kontrafakt Michalom „Egom“ Strakom, kde šokovali prerábkou piesne Deti stratenej generácie od jeho kolegu Patrika „Rytmusa“ Vrbovského. K tejto piesni smeroval pár štipľavých slov na svojej facebookovej fanúšikovskej stránke aj líder skupiny Ine Kafe – Vratko Rohoň. Svoj zmysel pre humor Zoči Voči demonštrovali naposledy vo videoklipe ku skladbe Čerešne, v ktorom hlavnú úlohu zohrávali priamo členovia skupiny.

Okrem videoklipu skupina už dlhšiu dobu usilovne pracuje na celkom novom CD, ktoré sa zásadne líši od tých predchádzajúcich. Album bude mať akustický charakter a po jeho vydaní kapela pripravuje turné po Slovensku so šiestimi zástavkami. Tešiť sa môžeme na množstvo hostí, ktorí budú skupinu sprevádzať na pódiu. Viac však chalani prezradiť nechceli, tak nám neostáva nič iné iba čakať, kým nám svoje plány naplno neodhalia.

Zdroj: Zoči Voči