Zoči Voči nový videoklip: Iba 18+ !

Nitrianska skupina Zoči Voči pridá už túto nedeľu do svojej zbierky videoklipov ďalší kúsok a tentoraz nie hocijaký. Chystajú sa zverejniť kontroverzný videoklip, plný….

V najnovšom videoklipe k piesni Láska – Nenávisť, ktorá sa nachádza na poslednom radovom albume Milovaní – Nenávidení, budeme svedkami mnohých pikantných scén…

IMG_8064

„ Pieseň „Láska – Nenávisť“ znie už na prvé počutie kontroverzne a svojsky. Keď sme s chalanmi rozmýšľali, aký scenár by sa k nej hodil už od začiatku nám bolo jasné, že by mal byť pikantný a odlišný od všetkých našich predchádzajúcich videí. Videoklip natáčal náš kamarát a dvorný režisér Anakin Fox. Myslím, že toto bude už šiesty videoklip Zoči Voči, ktorý bol pod jeho taktovkou.“ vyjadril sa za skupinu bubeník Vladko Kovár.

Chalani zo skupiny Zoči Voči už neraz prekvapili širokú verejnosť svojimi výstrelkami. Naposledy sme sa o tom mohli presvedčiť pri ich rockovo – rapovej spolupráci s členom skupiny Kontrafakt Michalom „Egom“ Strakom, kde šokovali prerábkou piesne Deti stratenej generácie od jeho kolegu Patrika „Rytmusa“ Vrbovského.

IMG_7414

K tejto piesni smeroval pár štipľavých slov na svojej facebookovej fanúšikovskej stránke aj líder skupiny Ine Kafe – Vratko Rohoň. Svoj zmysel pre humor Zoči Voči demonštrovali naposledy vo videoklipe ku skladbe Čerešne, v ktorom hlavnú úlohu zohrávali priamo členovia skupiny.

Okrem videoklipu skupina už dlhšiu dobu usilovne pracuje na celkom novom CD, ktoré sa zásadne líši od tých predchádzajúcich. Album bude mať akustický charakter a po jeho vydaní kapela pripravuje turné po Slovensku so šiestimi zástavkami.

IMG_7824

Tešiť sa môžeme na množstvo hostí, ktorí budú skupinu sprevádzať na pódiu. Viac však chalani prezradiť nechceli, tak nám neostáva nič iné iba čakať, kým nám svoje plány naplno neodhalia.

Nový videoklip kapela zverejní už túto nedeľu o 20:00 na svojom oficiálnom Youtube kanáli: https://www.youtube.com/zocivoci

Potešte zatiaľ svoje uši skladbou „Láska – Nenávisť“, ktorá patrí najúspešnejším piesňam posledného radového albumu…..Zdroj: Silvia

Foto: Branislav Račko