Známe tváre Jeff Milligan a Peter Meininger zahrajú spolu v Bratislave.

Je to už nejaký čas čo sa na Slovensku objavili dve DJ-ské mená, ktoré kedysi patrili k neoddeliteľnej súčasti aj slovenskej scény elektronickej hudby. V piatok zahrajú spolu v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Viedenské duo Meininger & Soap pozná snáď každý milovník house music a prvého z dvojice Petra Meiningera ste mohli v Bratislave len pár rokov dozadu pravidelne.

Kanadského DJa, ktorý je ako jeden z mála na svete schopný zahrať aj zo štyroch gramofónov tiež netreba slovenskému publiku nejako zvlášť predstavovať. Kedysi tu mal Jeff Milligan spolu s Tiborom Holodom (Wilsonic) aj svoju rezidentnú akciu Bourgeois v dnes už neexistujúcom bratislavskom klube Spojka. V piatok sa po vyše 3 rokoch v Bratisalve postaví za gramofóny opäť.

Jeff Milligan, je ako aj jeho ostatní kolegovia z okolia Toronta (napr. aj taký Richie Hawtin) veľmi úzko spojený so scénou v Detroite a sám vie veľa povedať aj o vývoji elektornickej hudby “back in the days”. Ako vačšina jeho kanadských kolegov (Mike Shannon, Adam Marshall, Pan/Tone, a ďalší) aj on sa po čase presťahoval do Európy a jedno z jeho prvých európskych hraní bolo práve v bratislavskom U.Clube.

Jeff Milligan a Peter Meininger budú určite zárukou skvelej zábavy pri kvalitnej hudbe. V piatok ich za gramofónmi doplnia aj rezidenti Leporelo_FM Party a protagnosti relacie Leporelo_FM na Rádiu_FM Milos a Skank.

Leporelo_FM Party
24.5.2013
Nu Spirit Club, Bratislava
Jeff Milligan (Revolver / Ableton / Berlin)
Peter Meininger
(Mego / Vienna)
Milos & Skank (Leporelo_FM)
www.facebook.com/leporelofm
www.radiofm.sk/relacie/leporelo
www.nuspirit.sk

www.leporelo.sk

Zdroj: Leporelo_FM