Zerotrasse párty na Dimensions Festivale 2019

Resident Advisor otvára v lete v Pule zabudnuté tunely Zerotrasse. Dôvodom je nezabudnuteľná párty, ktorá sa odohrá v rámci festivalu Dimensions.

Pod mestom Pula sa nachádza zabudnutá spleť chodieb a tunelov Zerostrasse, ktorá sa počas festivalu sprístupní výlučne pre držiteľov festivalových lístkov a premení sa na jednu veľkú párty! Toto podzemné bludisko bolo vybudované počas prvej svetovej vojny ako úkryt pred leteckými náletmi a zároveň tunely spájajú srdce mesta s okolitými pevnosťami. Po druhej svetovej vojne boli chodby zosilnené a prerobené na atómové kryty pre juhoslovanskú armádu a celý tento historický komplex skrýva dodnes mnoho tajomstiev. Tak čo, trúfneš si na ich objavenie aj ty?

Toto leto, Resident Advisor, jedna z popredných svetových elektronických hudobných platforiem, ponúka výnimočnú príležitosť práve v tomto málo preskúmanom prostredí. Otvorenie tunelov prinesie pre festivalových návštevníkov výlet za rokmi osvedčeným výberom elektronickej elity, ktorá rozvibruje všetkých a všetko počas konania festivalu Dimensions.

Ak chceš zažiť skutočnú underground party, intímny zážitok skrytý pred zrakom vonkajšieho sveta, potom je Zerostrasse stvorený práve pre teba! Rozširuje už aj tak masívnu ponuku štyroch dní plnú pártys v pevnosti Punta Christo doplnenú o Opening concert.

Vo štvrtok tu nájdete selekcie od Mala, Jensen Interceptor a Darwin – určite nepremeškaj, ak si fanúšik nízkych frekvencií!

Sobotnou exkurziou vás prevedú Blawan, Call Super, Josey Rebelle a špeciálny hosť, ktorí garantujú otrasy samotných základov Puly.


Napísal: Michal Dzubina