Na festivale Summer of Love zahrajú Maceo Plex, Nina Kraviz, DJ Rush ale aj Denes Toth zo Slovenska.

Susedia z Rakúska prinášajú dvojdňový open-air festival, na ktorom vystúpia medzinárodní a lokálni predstavitelia goa a techno scény.

Festival Summer of Love sa uskutoční v industriálnom prostredí v širšom okolí Viedne. V priestoroch Traktorfabrik sa počas bieleho dňa odohrá dvojdňový festival už 13. a 14.júla.

Piatkový program je postavený pre milovníkov hudobných štýlov goa a psytrance. V sobotu dostali priestor techno a tech-house, ktoré si budeme môcť užívať počas celého dňa, vrátane západu Slnka, až do desiatej hodiny večernej.

Prvý deň festivalu privíta významných predstaviteľov goa scény, ako napríklad Captain Hook, Rimo, G.M.S., Mayaxperience, alebo Gipsy Soul.

Jeden z najväčších techno headlinerov v sobotu je nepochybne Nina Kraviz, ku ktorej sa na poslednú chvíľu pridala aj hlava vydavateľstva Ellum, Maceo Plex. Môžeme sa tešiť a známeho matadora energických setov – DJ Rush. Na podujatí vystúpi aj Denes Toth zo Slovenska, ktorý zahrá taktiež v sobotu a všetkým vrelo odporúča prísť už počas dňa,  aby si mohli užiť pravú letnú atmosféru festivalu Summer of Love.

Lineup podujatia je skutočne veľmi pestrý a prinášajú zaujímavé mená ako Hot X z Maďarska, Blawan z Anglicka, alebo Reset Robot, ktorý patrí pod vydavateľstvo Drumcode. Z rakúskej scény budeme môcť počuť mená ako napríklad Philipp Straub alebo Sutter Cane.

Piatkovú udalosť nájdete tu, sobotňajšie techno tu, ale je tu aj spoločná udalosť, na ktorú je môžné zakúpiť vstup spolu, alebo zvlášť na jednotlivé dni.

Čerešnička na torte bude afterparty organizovaná vo viedeňskom klube Grelle Forelle, na ktorej zahrajú napríklad Reset Robot, Philipp Straub, alebo Hot X. Takto bude kompletný festival Summer of Love, ktorý odporúčame navštíviť už 13. a 14.júla vo Viedni.

Pre viac info navštívte Facebookovu stránku Summer of Love.

Zdroj: TS