Zdenka Predná nakrúcala klip k novému singlu „Dýcham“!

Speváčka Zdenka Predná nakrúcala klip k novému singlu „Dýcham“! Na videoklip si speváčka vybrala milované rodné mesto Banskú Štiavnicu a prírodu v jej okolí. Kvôli novému klipu Zdenka Predná dokonca premrzla, pretože v zimnom počasí nakrúcala v letných šatách. Fanúšikovia sa môžu tešiť na intímne scény, ktoré Zdenka nakrúcala s kamarátom!

Pôvabná speváčka Zdenka Predná nakrúcala videoklip k piesni „Dýcham“ z aktuálneho albumu AMULET. Režisérom a zároveň kameramanom nového klipu je Zdenkin kamarát Braňo Jašš zo štúdia frametouch. Talentovaný filmár má na konte aj Zdenkin videoklip k piesni „Krásne Dni“. V novom klipe uvidia fanúšikovia štýlovej speváčky skutočné čaro jej rodného mesta!

IMG_1883

„Príbeh klipu Dýcham vymyslel Braňo Jašš, nechala som mu voľnú ruku. Klip sme nakrúcali štyri dni v Banskej Štiavnici a v jej okolí. V pôvodných, starých domoch mojich kamarátov sme zachytili čaro pravej štiavnickej atmosféry.“ Teší sa Zdenka Predná.

Vo videoklipe k piesni „Dýcham“ nebudú chýbať ani intímne scény a romantika v prírode. Zdenka Predná sa počas nakrúcania zabávala a v hereckom stvárnení stavila na prirodzenosť prejavu. Akurát trošku premrzla.

IMG_1922

„Snažila som sa pôsobiť čo najviac prirodzene. Veľmi ma to bavilo, ale nebolo to vôbec jednoduché. Najväčší rešpekt som mala z posteľných scén. Mojim partnerom v klipe je kamarát Vašo. Obávala som sa však zbytočne, tieto scény sme totiž natočili najrýchlejšie. Najťažšie bolo, keď som nakrúcala v letných šatách. Bol to trošku hazard zo zdravím, ale prežila som to. “ Smeje sa Zdenka.

Prirodzenosť vniesla speváčka aj do vizáže a oblečenia. V novom videoklipe uvidia diváci krásnu Slovenku tak, ako chodí bežne oblečená a namaľovaná.

IMG_1567

„Maskovala a obliekala som sa sama, na nejakú extra parádu nebol čas, stále sme naháňali svetlo a slnko. V jednom krásnom zábere, kde s Vašom piknikujeme vonku v prírode, mám požičané nádherné šaty od Janky Gavalcovej. Trošku som jej ich v tej prírode doničila, ale vôbec sa nehnevala.“ Dodala s úsmevom šarmantná speváčka.

Skladba „Dýcham“ je z nového albumu AMULET. Text piesne napísala Zdenka Predná, ktorá je spolu s Andrejom Hruškom zo štúdia Littlebeat aj autorkou hudby. Nový album Zdenky Prednej nedávno amuletmi pokrstila speváčka a kamarátka Jana Krischner. Album AMULET vníma Zdenka ako svoj zásadný počin doterajšej hudobnej kariéry. Na CD si k spolupraci prizvala hudobné osobnosti akými sú: Jana Kirschner, Vojtech Dyk, Losos z NoiceCut, raper Lyrik, Idea, či filharmonik Milan Adamec.

IMG_1464

V úvodnej skladbe albumu môžu fanúšikovia počuť aj recitáciu herečky Táni Pauhofovej. Novinka AMULET je dostupná vo všetkých kamenných obchodoch. Už teraz sa dá CD kúpiť na https://www.ipark.sk/253537-amulet/. Digitálne MP3 sa dajú kúpiť na https://beatban.com/albums/amulet. Na premiéru klipu k skladbe „Dýcham“ z dielne studia frametouch facebook.com/frametouch sa môžu fanúšikovia tešiť už čoskoro!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Braňo Jašš frametouch