Wohnout vydáva nový hudobný produkt!

Skupina Wohnout přináší na trh nový hudební výrobek. Album „Našim klientùm“ s netradičním obalem vyjde 13.6. Kapela navíc pro příznivce chystá vlastní noviny.


„Zamìstnanci naší firmy zvýšili v poslední dobì produktivitu práce a výsledkem toho je patnáct písní na nové desce. Novinka je určena výhradnì našim klientùm, kteří dostanou v balíčku kromì originálních refrénù i party nazpívané našimi kolegy z konkurenčních firem, jako Vaškem Bláhou z Divokýho Billa, Márdim z Vypsaný Fixy, či Tomášem Hajíčekem z Krucipisku.“ tvrdí Matìj Homola, člen firmy Wohnout.

Wohnout

Netradiční je i duet se zpìvačkou Andreou Plíškovou, či spolupráce se smyčcovým sextetem Hnìddé smyčce. Kapela nové album představí na živo nìkolika písnìmi v letním playlistu, na křest alba ve velkém stylu si „klienti“ počkají do listopadu.

Skupina připravuje i vydání vlastních novin, které jsou redakčnì zcela v režii členù kapely a jejich přátel. K dostání budou zdarma na každém festivalu kde Wohnouti vystupují, nebo k objednání na webu kapely.

www.wohnout.cz
www.facebook.com/wohnouti

Wohnout

Zdroj: Beni Production
Publikoval: Redakcia GREGI.NET