Wicked Halloween party

Nálož čerstvých beatov a zaručených bangrov, ktorá ti vypáli úsmev ako Joker! Nezmeškaj šialené tempo najlepšej Halloween párty v meste a do víru zábavy stiahni aj svojich kámošov! Večer si užijeme koncert živelného rappera Maniaka a to najlepšie z trapu, hip-hopu a grime nám na párty nadelia raperské a DJské masky klubovej scény – Special Beatz, Komander Ground a Hugo HypeTrain. 🎃👻🖤

Line up –
Maniak (CZ)
Special Beatz
Komander Ground
Hugo HypeTrain

Maniak (CZ) je brnenská posila labelu BiggBoss, ktorá má už má na konte napríklad mixtape s názvom Ach Ano či debutový release EP AK-47 s hosťami ako Vladimir 518, Refew či Orion. Maniak je jedným z najživelnejších rapperov mladej generácie, čo vám bude hneď jasné, keď začne jeho show.

Special Beatz je producent, ktorý má za sebou spolupráce s Pil C, H16, Ektorom, Rytmusom či Separom, no dostal sa už aj za veľkú mláku vďaka spolupráci s producentom a spevákom Chrishan-om. Vlani vypustil von album Barter, na ktorej nájdeš množstvo kolaborácií. Okrem toho je súčasťou projektu Podzemgang, na ktorého albume Iní vytvoril hudbu pre dva tracky.

Komander Ground alebo pionier slovenského trapu, ktorého sety sú nekompromisné, úderné a stále originálne. Okrem trap & bass v nich nájdete aj badass drum and bass. Tento producent a DJ v jednom sa do povedomia dostal aj cez spolupráce s domácou rapovou scénou. Za roky tvorby vypustil do sveta viacero mixov, mixtape-ov, EP a singlov.

Hugo HypeTrain je polovica DJskej a videoprodukčnej dvojky, ktorá predskakovala ASAP Nast-ovi a ktorú môžete pravidelne vidieť v spoločnosti MC Gleba. Tento energický DJ nám večer prinesie zmes grime, UK bassu, DnBu a house-u.

31. 10. (štvrtok / na druhý deň je voľno)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€
FB event: https://www.facebook.com/events/441826406515257/

Zdroj: KC Dunaj