Americký DJ Lean Rock prinesie do Bratislavy čistú radosť z hip-hopu.

Patrí k najlepších breakovým DJom a ešte viac ako v DJingu sa vyžíva na tanečnom parkete. Americký DJ a b-boy Lean Rock prinesie v piatok 15. apríla do Klubu Dole surovú klubovú energiu a čistú radosť z hip-hopu. Na párty Wicked sa okrem neho budú za mixpultom striedať domáci DJi a producenti Dalyb, Abe Beats a Eternal.

“Na Slovensku som bol už viac ako desaťkrát, to hovorí samo za seba. Neočakávam teda nič iné, ako parádne zážitky,” hovorí americký DJ Lean Rock, ktorý bude headlinerom apríloveho vydania párty Wicked. “Na väčšine žúrok hrávam klasický aj underground hip-hop a funky/bboy breaky. Napríklad na lokálnych akciách v L.A. hrávam viac párty hudbu, či už starší alebo nový hip-hop. Tá scéna mi tiež dovoľuje byť trochu univerzálnejším, takže raz za čas zahrám aj house alebo elektroniku,” približuje Lean Rock, ktorý je okrem DJingu známy aj ako b-boy. “Musím povedať, že v prvom rade som b-boy, ale rád sa nechám uniesť atmosférou a vibráciami večera. A ak uvidím na parkete partičku b-boyov, tak určite pre nich niečo pripravím. Všetko záleží na tom, ako vypáli párty,” dodáva jeden z najlepších breakových DJov na svete, ktorého najviac zo všetkých ovplyvnil otec. Ten je totiž legendou a priekopníkom v hip-hopovej komunite v Bostone. “Keby nebolo jeho, dnes by som nerobil to, čo robím,” uzatvára Lean Rock.

Lean Rock 2

Lean Rock (USA)

je uznávaný ako jeden zo svetovo najlepších breakových DJov a tiež ako medzinárodne známy b-boy. Už od detstva bol súčasťou jeho života nielen tanec, ale aj hip-hop a práve vďaka tomu, že dokáže obe vášne prepájať, má oproti iným DJom naviac. Lean Rock je spoluzakladateľom DJskej crew Horsepower, ktorá je pravidelným headlinerom najväčších b-boy akcií po svete. Lean Rock je známy tým, že si dá námahu, aby vyšťúral raritné funky breaky. Jeho hudbný vkus je známy funky, surovou, agresívnou energiou, ale neustále rozširuje svoju selekciu, vďaka ktorej precestoval celý svet. Prvý zahraničný headliner párty Wicked, šialenstvo na parkete nás určite neminie!

Abe Beats

je producent známy najmä z H16 má za sebou množstvo odprodukovaných skladieb. Vo svojej zbierke má skalpy ako Chief Keef, Gucci Mane, Lil Durk, Capo či Prince Dre. Jeho rukopis nájdete aj pri tvorbe domácej scény, napríklad Kontrafakt, Majk Spirit, Moja reč alebo Grimaso.

Special Beatz

je mladá producentská krv, ktorá má atmosféru nášho klubu dobre otestovanú. Má za sebou spoluprácu s H16, Ektorom, Separom či Pil C, no dostal sa už aj za veľkú mláku vďaka spolupráci s producentom a spevákom Chrishan-om. Okrem toho je súčasťou projektu Podzemgang, na ktorého albume Iní vytvoril hudbu pre dva tracky. Momentálne pracuje na novom albume, takže stay tuned!

Eternal

sa v Klube Dole už udomácnil a spolu s Vajcom vždy nadelia čerstvé vychytávky zo sveta hip-hopu striedané staršími klasickými trackmi. Tentokrát však Eternal vystúpi sám, ale niet pochýb, že opäť nás svojim setom prevedie od Atlanty cez NYC, LA až po Paríž.

15. 4. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Event: www.fb.com/events/241785359493625
Video: https://www.youtube.com/watch?v=a1MGbtuOxnU

PLAGAT_Wicked_april 2016

Zdroj: klub Dole