Whitesnake po 19 rokoch opäť v Bratislave!

Po dlhých 19 rokoch sa na Slovensko vracia legendárna kapela Whitesnake! Hardrocková kapela založená spevákom Davidom Coverdaleom, ktorý predtým spieval v legendárnych Deep Purple, vystúpi v bratislavskej Aegon Aréne NTC 16.júna 2013!

Práve tento rok, keď uplynie 35 rokov od vydania ich prvého albumu Trouble, sa vydávajú na turné Year of the Snake 2013.

Počas svojej kariéry bola skupina prirovnávaná k Deep Purple a to nielen preto, že jej členmi boli okrem Coverdala aj Jon Lord a Ian Paice, ale aj vďaka ich vynikajúcemu hudobnému prejavu a štýlu. Album s názvom Whitesnake, ktorý bol označený ako album roku 1987, ich definitívne posadil na rockový trón, keď sa z neho predalo viac ako 15 miliónov albumov. Popularitu im priniesli najmä veľmi silné rockové skladby, ale aj nezabudnuteľné lovesongy  ako Here I Go Again, či Is This Love. Za svoju 35 ročnú kariéru nahrali dokopy 11 albumov, z ktorých sa predalo dokopy takmer 30 miliónov kusov a viac ako polovica bola ocenená platinovou platňou.

Na koncertných podiách títo páni podávajú skvelé výkony už viac ako 40 rokov, záujem o ich tvorbu je stále obrovský a ich hity si na koncertoch vychutnávajú všetky generácie dodnes.

David Coverdale, Doug Aldrich, Reb Beach, Michael Devin a za bicími opäť Tommy Aldridge to je zloženie legendárnej kapely Whitesnake, ktorá pre Vás prinesie poriadnu dávku rocku už 16. júna 2013v Aegon Aréne NTC v Bratislave. Príďte si spolu s nimi zaspievať ich najväčšie hity a zažiť jedinečnu atmosféru, ktorú Vám prináša agentúra VAGABOOND!

Zdroj: VAGABOOND