Welcome to Gregi.net: Van Vega vs. PierStoe & Snom!

Zdravíme všetkých priaznivcov nášho projektu Welcome.To.Gregi.net. Dnes Vám opäť prinášame mixpart zloženú z troch setov. Pre dnešnú časť sme získali k spolupráci DJa Van Vega, ktorý momentálne pôsobí v Česku, no jeho korene siahajú do Ruska. Na úvod si ho teda bližšie predstavíme.

Van Vega

Je charizmatický a otvorený človek, ktorého korene siahajú do Ruska do jeho rodného mesta Jekaterinburg odkiaľ sa v roku 2006 vybral za štúdiom do Česka. V tej dobe prišiel len s jedným kufrom a desiatimi doskami, no v Čechách sa mu zapáčilo a ostal tam do dnes. Jeho kariéra DJ-a začala v roku 2007, aj keď prvé skúsenosti získal už doma pred príchodom do Čiech, a od tejto doby ako odborník ukazuje všetky strany najlepšej deep hudby. Jeho mixy boli podporované mnohými ruskými a českými hudobníkmi, väčšina z nich bola na rôznych rozhlasových staniciach ako sú DeepSounds rádia (Stambul), 7Skies (Moskva) , InsomniaFm (USA), Asfaltová (Murmansk). Jeho sety sú predovšetkým plné emocionálnych vibrancií, psychológie, krásy a slobody a otvárajú zmysly a dušu. Hráva korenenú hudbu v ktorej cítiť divokosť, sex, istotu a rozum. Jeho hudba prechádza neustálym vývojom, keďže rád predáva svoje myšlienky práve hudbou. Často vo svojich setoch používa vinyly na ktorých má vzácne a unikátne záznamy z celého sveta. Väčšina z nich bola vydaná na neznámych labeloch.

Van Vega

Hral v Rusku, na Ukrajine, Slovensku a Českej republike. V lete 2009 s agentúrou Welcome Music bol na dvojdňovej plavbe naprieč Ruskom na veľkej párty lodi pre 300 ľudí. Bol pozvaný do jedného z najznámejších undergroundových klubov v Rusku a to do klubu DaBar. Hral pre podporu Haiti na Donation Night s DJmi z celej Českej republiky čím pomohol so zbierkou pre UNICEF. Momentálne pôsobí ako rezidentný DJ v Klube Fabric na akcii z názvom Residents Night. Jeho momentálne obľúbené štýly sú Ambient, Atmospheric Breaks, Chillout, Minimal Techno, Progressive House, Tech House, Tribal House. Hral na jednom z najväčších festivalov v strednej Európe – Pleasure Island.

Van Vega

Každú štvrtú stredu v mesiaci si môžete jeho sety vypočuť na web rádiu Insomnia FM v USA, kde ukazuje najhlbšie vibrácie z celého sveta vo svojej relácii Estetique Sens – Feelings you can’t hide… IM. Jeho mixy boli podporené viacerými Ruskými a Českými hudobníkmi na viacerých rádiách ako DeepSounds radio (Istanbul), 7Skies (Moskva), ASFALT (Murmansk) a českými rádiami Helax a Kiss.

[ Welcome to Gregi.net – Van Vega – download ]
[ Welcome to Gregi.net – Pier Stoe – download ]
[ Welcome to Gregi.net – Snom – download ]

Pre doplnenie dnešnej mixpart prinášame ako obvykle aj sety našich rezidentov Pier Stoe & Snom. Na dnes pre vás pripravil Pier Stoe tradične electro-house set a Snom tento krát trošku netradične trošku minimálnejší set so štipkou tribalu. Takže vám opäť prajeme príjemné počúvanie a o mesiac Vám prinesieme už dvadsiate prvé pokračovanie mixpart pre Welcome.To.Gregi.net Pre kontakt s nami použite adresu wtg@gregi.net kde nám môžete poslať vaše pripomienky, návrhy a tipy koho by sme mali osloviť v budúcnosti.

WTG 20
pre zväčšenie coveru kliknite na obrázok

Zdroj: WTG
Publikoval: Redakcia GREGI.NET