Welcome to Gregi.net: Smoly vs. PierStoe & Snom!

Po ďalšom mesiaci zdravíme všetkých priaznivcov nášho projektu Welcome.To.Gregi.net. Do dnešnej sedemnástej mixpart časti sme pre vás oslovili k spolupráci DJa Smolyho.

Dj Smoly začínal podobne ako veľa DJov hraním na školských diskotékach ešte pred rokom 2002. Po tomto období sa začal venovať výhradne svojmu štýlu a postupne prešiel k rezidenčnému hraniu v bratislavských kluboch. Výber platní, techniku mixu má DJ Smoly naozaj pevne v rukách, čo sa mu podarilo dokázať víťazstvom aj v DJ súťaži, organizovanej českým webom poslouchej.net, ktorú sa mu v ťažkej konkurencii DJov z Čiech a Slovenska podarilo koncom roku 2005 v Prahe vyhrať.

Smoly

V roku 2003 sa stáva spoluzakladateľom Expedition Bookingu, kde spolu s ostatnými členmi organizuje parties po bratislavských cluboch. Jeho dobré meno v Slovenskej a Českej republike, je veľkým prínosom pre Expedition booking a jemu samému prináša veľa dobrých kontaktov a hraní. Od novembra 2006, kedy DJ Smoly prešiel na digitálne technológie, používa pri hraní CD playery s DVS systémom Tractor a ovládačom X1. V lete 2008 DJ Smoly prichádza do Bassline productions teamu, kde pôsobí doteraz.

Zvukovo môžeme DJa Smolyho charakterizovať štýlmi progressive, house, electro, tech house s prvkami trance. Jeho sety sú naplnené energiou, od začiatku až do konca. Je u neho pravidlom roztancovať celú party v akomkoľvek čase. Groovy spodky, melódie v breakdownoch, pestré vokály, dominantné perkusie tvoria v Smolyho presných, gradujúcich mixoch dokonalú harmóniu.

Smoly

DJ Smoly za svoju doterajšiu kariéru mal možnosť zabávať party peoples v množstve klubov na množstve eventoch napríklad Studio 54 – Praha/CZ, Perpetuum – Brno/CZ, Dopler – Bratislava, Empire – Pezinok, Duna – Bratislava, Pulso – Nitra, Stars – Košice, Exit – Košice, Steps – Trenčín, Miami – Žilina, VAV mdc – Žilina, Castello – Komárno, Radosť – Bratislava, Ministry of Fun – Zvolen, Banská Bystrica, Krankenhaus – Trenčín, Space – Prievidza, Planet 4 – Trnava, Loft – Bratislava a mnoho ďalších. Z vydarených eventov a sérií eventov na ktoré aj my radi spomíname vyberáme napríklad Oxygen party, Beautiful Things, Expedition party, Bassline party. To sú názvy ktoré má hlboko v podvedomí každý clubber. Aktuálna Smolyho rezidenčná noc sa odohráva pod názvom I love House.

DJ Smoly je aj pravidelným interpretom na open air festivaloch ako BeeFree (2002, 2004, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011), Space Parade 2006, Clubber in the house, Summer beach Rudava a ďalších. Môže sa pochváliť supportom aktuálneho TOP DJa za rok 2011 Davida Guettu – kde Smoly hral minulý rok na jeho One Love Tour evente v Incheba Aréne v Bratislave, rovnako ako aj supportom ďalšieho svetového top DJa Tiësta.

Smoly

Za svoju kariéru okrem popredných Slovenských a Českých DJs mal tú česť hrať s menami ako napríklad Erick Morillo /USA/, Sander van Doorn /NL/, Above and Beyond /UK/, M.I.K.E. /BE/, Sebastien Leger /FRA/, Westbam /DE/, Tocadisco/GE/, Chriss Scott /UK/, Dj San /NL/, Corvin Dalek /GE/, Yvel and Tristan /HU/, Michel de Hey /NE/ , Inpetto /GE/, Nakadia/TH/, Mike Foyle/UK/, Tomas Haverlik /SK/, Michael Burian /CZ/, Lucca /CZ/, Milan Lieskovsky /SK/, Pico /SK/, Breeth /SK/.

Sety DJa Smolyho sme mali a ešte určite budeme mať možnosť počuť aj na hosťovaniach v internetových a éterových rádiách v reláciách ako napríklad EXPEDITION WORLD na Radio Audionet, 4Elements na Rádiu_FM, Bassline na Rádiu SiTy a Dance exxtravaganza na rádiu Európa 2.

Ako to už býva zvykom v závere prinášame hosťovský set, ktorý pre Welcome.To.Gregi.net namixoval DJ Smoly. Pre doplnenie dnešnej mixpart prinášame aj sety našich rezidentov Pier Stoe & Snom.

[ Welcome to Gregi.net – Smoly – download ]
[ Welcome to Gregi.net – Pier Stoe – download ]
[ Welcome to Gregi.net – Snom – download ]

Prajeme vám príjemné počúvanie setov dnešnej osemnástej mixpart Welcome.To.Gregi.net. V budúcej „vianočnej“ časti prinesieme sety od DJs z nadchádzajúcej januárovej party Hardflash s hlavným hosťom DJom Neophyte, takže si na svoje prídu aj priaznivci tvrdšej časti elektronickej hudby. Pre kontakt s nami použite adresu wtg@gregi.net kde nám môžete poslať vaše pripomienky, návrhy a tipy koho by sme mali osloviť v budúcnosti.

WTG November

Zdroj: WTG
Publikoval: Redakcia GREGI.NET