Welcome to Gregi.net: LaCerta vs. PierStoe & Snom!

Opäť zdravíme všetkých priaznivcov nášho projektu Welcome.To.Gregi.net. Na dnešné pokračovanie sedemnástej časti mixpart sme pre vás oslovili k spolupráci DJane s vybraným hudobným vkusom a jedinečným štýlom mixovania. Táto dáma medzi slovenskými DJs nie je nikto iný ako DJane LaCerta.

DJane LaCerta neprináša svoje sety príliš často, ale menšia kvantita je u nej vždy vyvážená vysokou kvalitou. Jej cit pre hudobnú dokonalosť svojich setov a výber trackov, presne podľa jej hudobného cítenia, sú naozaj zážitkom na ktorý sa oplatí počkať si. Preto nás veľmi teší, že súhlasila na náš návrh a vy sa teraz môžete tešiť na jej exkluzívny set pre Welcome.To.Gregi.net.

lacerta

Pre tých ktorí nepoznajú DJane LaCertu osobne, či už ako DJane alebo majiteľku a promotérku klubu Empire ju v krátkosti predstavíme. DJane LaCerta, vlastným menom Oľga Kucová  pochádza z Bratislavy. K hudbe mala od malička blízko, pretože jej mama bola klaviristka a ona sama sa neskôr venovala hre na klavír a gitaru. Už od tohto obdobia patrí k aktívnym fanúšikom tanečnej hudby. Navštevovanie hudobných podujatí jej dlhé roky dávalo množstvo podnetov na sny, ktoré sa jej podarilo zrealizovať až v roku 2004, keď sa vo vlastnom klube Empire postavila po prvýkrát za mixážny pult. Tranceový štýl, ku ktorému inklinuje dodnes, prirodzeným vývojom vystriedal hlavne rytmický a nekompromisný house, ktorý sa pohyboval vo vodách progressive až tribal, príp. tech-house. Neskôr sa však k trance opätovne vrátila, avšak už v trošku tvrdšej forme akou je techtrance. V súčasnosti sa však naplno venuje technu, techhouse-u a progressive house-u. Vždy mala aktuálny prehľad o svetovej tanečnej hudbe a v posledných rokoch hlavne vďaka niekoľkoročnej, opakovanej návšteve mekky tanečnej hudby, ostrovu Ibiza. Práve tu vždy naberá hudobné inšpirácie a vníma aktuálne svetové trendy. Pri výbere trackov dáva vždy dôraz na dominantnú rytmiku s výraznou basovou linkou a chytľavou melódiou. Práve preto sú jej sety vždy správne načasované, dynamické a plné pozitívnej energie. Pri svojom mixovaní používa Final Scratch, ale na úplný kontakt s trackom ostala verná ovládaniu cez CD playere. Fanúšikovia tanečnej hudby ju mohli počuť na eventoch ako Progress Your Mind alebo Beautiful Things v bratislavskom klube Dopler. Rezidentne sa každý mesiac predstavuje vo svojom clube Empire v Bratislave, ktorý  po niekoľkých rokoch presťahovala z Pezinka, kde hosťovali aj také mená ako Kyau & Albert, Orjan Nilsen, Inpetto, Mike Foyle, MatZo, Snake Sedrick, Andro, Chaab, Marcus Schoosow, Cressida, Thomas Sagstad, Daniel Hannan, Martin Gredner, Eddie Sender, Robert Burian, Milan Lieskovský a ďalší. Okrem toho sa v súčasnosti prezentuje na rôznych houseových a tranceových eventoch na celom Slovensku a plánuje v krátkom časovom období začať s vlastnou produkciou.

DJane LaCerta za svoju DJskú kariéru zabávala množstvo z vás a množstvo klubov v ktorých to bolo je  naozaj rozsiahle. Dopler (Bratislava), Unique (Bratislava), Empire (Pezinok), Empire (Bratislava), Planet 4 (Trnava), Metro club (Šala), Sirius (Brezno), Energy Music Hall (Čaňa), Ponorka Music Pub (Prešov), EKG Night club (Vranov n/Toplou), Sin City (Malacky), Caribic (Prievidza), Luna Disco coctail club (Nitra), Krankenhaus (Trenčín), Steps (Trenčín), Clubbing Complex (Nové Zámky), Oceán (Leopoldov), Infinity (Partizánske),  Ibiza Disco Club (Veľký Lapáš), Cotton club (Piešťany), Victoria club  (Stropkov), Rio (Bratislava), Radosť (Bratislava), Pucha (Bratislava), Kartell (Bratislava), Palace Games club (Bratislava), Lotos (Bratislava), Be About klub (Bratislava), Ľubochňa, Senica, Červený kameň…

DJane LaCerta si podmanila svojím hraním ľudí aj na open air-och 2.Letná 3Media party – Letné kúpalisko Nitra, AquaDance – Letné kúpalisko Vranov n/Toplou, Sundance – Domaša a toto leto ste ju mohli počuť aj na BeeFree 2011 – Letisko Piešťany.

Lacerta

Za svoju DJskú kariéru ako aj promotérstvo vo svojom klube si zahrala spolu s množstvom svetových a našich popredných DJs ako Kyau & Albert (DE), Richard Durand (NL), Marcel Woods (NL), Orjan Nilsen (NOR), Cosmic Gate (DE), Tenishia (MAL), Inpetto (DE), Mike Foyle (UK), Mr Sam (F), Aly & Fila (EG), John O´Callaghan (UK), Sergei Shkuroff (FIN), Cressida (DE), MatZo (UK), Fei-Fei (USA), Shary (Indonézia), Lily Pita (Indonézia), John 00 Fleming (UK), Angel Gonzales (E), Andro (HU), Snake Sedrick (HU), Skytech (PL), Martin Gredner (CZ), Michael C (CZ), Ladida (CZ), E-lite (CZ), Heaton (CZ), Milan Lieskovsky, Robert Burian, Kamil Polner, Eddie Sender,  Tomáš Haverlík, Rasti Tkáč, Pico, Breeth, Nifra, EKG a ďaľšími…

Štýl hrania a hudobný vkus DJane LaCerty je dobre známy medzi jej DJs kolegami ako aj promotérmi a moderátormi v rádiách. LaCerta vystúpila aj v niekoľkých radio shows v ktorých mala možnosť predviesť v rádiovom éteri svoje umenie. Z tých minulých spomenieme Bassline radio show na Rádiu Sity a 4 Elements na Rádiu FM. Keďže  po svojich vystúpeniach vždy zanechá dobrý pocit v poslucháčoch ale aj medzi kolegami nielen ako DJane ale aj ako osobnosť, jej najbližšie pozvanie smeruje do Prahy a pripadá na 24.10.2011 do relácie DJ Time na rádiu SeeJay www.SeeJay.cz kde si ju budeme môcť naživo vypočuť od 20:00 do 22:00 v rozhovore aj za mixpultom. Pre tých, ktorí ste si ju nestihli naladiť on time, tu je link na archív rádia https://www.seejay.cz/archiv/dj-time.html
 

Keďže DJane LaCertu popri jej vyberanému hudobnému vkusu charakterizuje aj technika mixovania a vystupovanie za mixpultom tu je niekoľko krátkych videí z jej vystúpení:

Nakoniec sme sa teda dostali k čerešničke na torte dnešnej relácie – exkluzívnemu setu pre Welcome.To.Gregi.net od DJane LaCerty. Sme radi, že vám môžeme priniesť set od DJane LaCerty v rytmoch hechhose a techna. Pre doplnenie dnešnej mixpart opäť prinášame aj sety našich rezidentov Pier Stoe & Snom tentokrát v štýloch progressive-house až trance a house.


[ Welcome to Gregi.net – LaCerta – download ]

[ Welcome to Gregi.net – Pier Stoe – download ]
[ Welcome to Gregi.net – Snom – download ]

Prajeme vám príjemné počúvanie setov dnešnej sedemnástej mixpart Welcoem.To.Gregi.net. Pre kontakt s nami použite adresu wtg@gregi.net kde nám môžete poslať vaše pripomienky, návrhy a tipy koho by sme mali osloviť v budúcnosti.

WTG Oktober
pre zväčšenie kliknite na cover

Zdroj: WTG
Publikoval: Redakcia GREGI.NET