VÝZVA – pro kreativní průmysl.

Platforma zajišťující volné pracovníky a prostředky zábavního průmyslu pro vytížení kapacit v ostatních trendujících sektorech.

Celý kreativní průmysl se přes noc ocitl takříkajíc na dlažbě. Stovky tisíc lidí z branže hudební, divadelní, filmové, galeristé nemají a pravděpodobně nebudou mít v rámci svých oborů dlouho co dělat.

Několik subjektů, jež se běžně podílí na organizaci hudebních eventů, vytvořilo on-line systém pro evidenci všech, kteří si prázdniny dovolit nemohou a potřebují vzniklý prostor vyplnit prací. Databáze registruje všemožné dovednosti a možnosti, jakými registrovaný disponuje: typy řidičského oprávnění, oprávnění manipulace s různými stroji, typ vozidla k dispozici, vybavenost cizími jazyky a další zkušenosti k užitku.

VŠICHNI Z KREATIVNÍCH PROFESÍ – POJĎTE SE REGISTROVAT

Registrace – https://intermesos.sinch.cz/
INFO – https://intermesos.cz/

VŠICHNI DO POTŘEBUJE LIDI – POJĎTE SE REGISTROVAT

Iniciativa Intermesos.cz je tu pro všechny lidi z kreativních profesí. Pro všechny co nemají dostatečné finanční polštáře a pro ty co musí nahradit svou současnou obživu něčím co pokryje nevyhnutelné životní výdaje.

Společná pozornost se pak obrací na společnosti a subjekty, které v současné situaci nemají dostatek personálu nebo vozů na to aby zvládli nápor objednávek a logistiky pro zajištění nároků trhu.

V registru IntermeSOS.cz se v tuto chvíli nachází přes 5000 pracovníků, které jsme schopni právním subjektům v téměř libovolném množství poslat takzvaně „na fakturu“ jako řidiče, skladníky, messangery, pomocníky, krizové managery a podobně. Připraveni jsou pracovat v rozmezí od jednoho dne po několik měsíců. Počet dodávaných brigádníků se může flexibilně měnit dle potřeb dané služby. Při vytvoření větší pracovní skupiny zajistíme Předáka, jež se postará o své lidi, jejich průběžné doškolování a hladký průběh zakázky.

IntermeSOS.cz vznikla jako spojením slov intermezzo a SOS. V dobách politických turbulencí, společenských katastrof a lidských neštěstí se běžně všichni obrací na umělce, aby benefičními akcemi podpořili dobrou věc. Tentokrát se umělci obracejí nazpět aby mohli pomoci v době krize a zároveň bylo pomoženo jim

Náš průmysl čítá nepřeberné množství profesionálů napříč obory, lidí jež jsou zvyklí pracovat dlouho a tvrdě, lidí jež umějí pracovat jak individuálně tak ve velkých teamech pod časovým tlakem, pod různým, mnohdy mezinárodním vedením.

Zdroj: TS