Vystúpenie Time Switch preložené, speváčka v nemocnici!

Koncert nemecko-španielskej formácie Time Switch, ktorý sa mal uskutočniť dnes v bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj, bol na poslednú chvíľu preložený na február 2013.

Niekoľko hodín pred plánovaným vystúpením totiž manažment skupiny informoval o závažných zdravotných problémoch speváčky Minervy Diaz Perez, ktoré si vyžiadali jej okamžitú hospitalizáciu.

Po dohode medzi manažmentom skupiny a usporiadateľskou agentúrou sa koncert presúva na február 2013, pričom presný dátum bude známy v priebehu niekoľkých dní. Vyše 200 fanúšikov, ktorí už majú zakúpené alebo rezervované lístky, si tak bude musieť na vystúpenie Time Switch ešte počkať. Vstupenky zakúpené na pôvodný dátum samozrejme zostávajú v platnosti.

Skupina Time Switch v čele s charizmatickou speváčkou Minervou Diaz-Perez je pokračovateľom legendárnej formácie Noise of Human Art (N.O.H.A.), ktorá sa v posledných rokoch stala miláčikom bratislavského publika. Skupina sa zapísala do povedomia fanúšikov unikátnym mixom drum’n’bassu, breakbeatu, flamenca, balkánskej hudby, jazzu a rapu.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla tento rok do Bratislavy interpretov ako Gus Gus, Parov Stelar Band či Nneka, na november pripravuje ešte vystúpenia Garbage, Me and My Drummer a hudobného skladateľa Nilsa Frahma.

Zdroj: Agentúra Ore Pole