S Time Switch zahrajú aj Dúhové eminencie a Gabanna!

Drum´n´bass a world music, hlavne tieto dva štýly budú znieť vo štvrtok večer v bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj.

Okrem hlavnej hviezdy večera, nemecko-španielskej formácie Time Switch, vystúpia ako predskupina aj slovenské Dúhové eminencie a o afterparty sa postará duchovný otec slovenskej drum´n´bassovej scény, DJ Gabanna.

Skupina Time Switch v čele s charizmatickou speváčkou Minervou Diaz-Perez je pokračovateľom legendárnej formácie Noise of Human Art (N.O.H.A.), ktorá sa v posledných rokoch stala miláčikom bratislavského publika. Skupina sa zapísala do povedomia fanúšikov unikátnym mixom drum’n’bassu, breakbeatu, flamenca, balkánskej hudby, jazzu a rapu. V Dunaji zaznejú vo štvrtok všetky známe hity skupiny ako Tu Cafe, Balkan Hot Step či Dive In Your Life, ako aj materiál z nového albumu Time Switch.

Ako predskupina sa predstavia Dúhové eminencie, partia bratislavských muzikantov, pre ktorú je charakteristické spojenie indického sitar s desiatkami ďalších netradičných exotických nástrojov ako didgeridoo, bansuri, hulusi či saz.

Elektronické lístky na koncert Time Switch sa dajú zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v sieti Ticketportal. Vstupenka stojí v predpredaji 13 eur, na mieste bude o dve eurá drahšia. Viac info aj na www.facebook.com/orepole.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla tento rok do Bratislavy interpretov ako Gus Gus, Parov Stelar Band či Nneka, na november pripravuje ešte vystúpenia Garbage, Me and My Drummer a hudobného skladateľa Nilsa Frahma.

Ďalšie novembrové koncerty ORE POLE:
01.11. Time Switch (ex-N.O.H.A.)
14.11. Nils Frahm
18.11. Garbage
28.11. Me and My Drummer

Zdroj: Agentúra Ore Pole