Vydavateľstvo Universal Music oslávilo 20. narodeniny!

Hudobné vydavateľstvo Universal Music oslávilo 20. narodeniny! Na veľkolepej párty v klube Loft si zaspomínalo na všetky veľké hity v 20-ročnej histórii a naživo prezentovalo mladé talenty! Zablahoželať oslávencovi prišli aj hviezdy Ivan Tásler, Kuly, Peter Cmorik a speváčky Kristína, Mária Čírová či česká sexica Ewa Farna! Priamo na oslave mal premiéru klip skupiny IMT Smile k skladbe S.O.S.

Najväčšie slovenské hudobné vydavateľstvo oslavovalo narodeniny! Už 20 rokov spája Universal Music tých najlepších domácich aj svetových hudobníkov a produkuje najväčšie hity. Na oslavu do bratislavského klubu Loft prišli zablahoželať oslávencovi hviezdy Ivan Tásler, Kuly zo skupiny Desmod a speváčky Kristína a Mária Čírová. Viacerí z nich sa objavili aj v súhrnnom megaklipe plnom hitov skupín IMT Smile, Gladiator, Lucie, Jany Kirschner, Richarda Müllera, Karla Gotta či Heleny Vondráčkovej.

20131002_153

„Som prekvapený, koľko umelcov prešlo za 20 rokov našim vydavateľstvom. Mám pocit, že moja práca mala význam. Vidím výsledky. Nielen vo forme skladieb a klipov, ale aj reálneho úspechu! Myslím si, že slovenská hudba je to, čo ľudí baví a ja ju chcem podporovať a pokračovať v svojom úsilí. Ďalších 20 rokov.“ Zhodnotil šéf vydavateľstva Universal Music Peter Riava.

Priamo na oslave odpremiérovala skupina IMT Smile nový klip k skladbe S.O.S., pod ktorý sa podpísal režisér Jaroslav „Jaris“ Valko. Všetci členovia prešovskej kapely sa v ňom objavili v ľudových krojoch!

20131002_186

„V kroji som sa cítil veľmi dobre! Okrem toho máme v klipe ozembuchy a účinkujú tam s nami dievčatá z Lúčnice! Práve Lúčnica nám požičala všetky tieto rekvizity. Zatancoval som si v ňom aj so svojou manželkou Aničkou. Musím sa priznať, že posledný čas mám lepší vzťah k ľudovej hudbe, naozaj ma baví.“ Predstavil klip líder IMT Smile Ivan Tásler.

Na párty naživo zahrali štyri mladé talenty Universal Music. Maratón odštartoval talentovaný spevák Adam Ďurica, ktorý má nový singel „Ak mám o teba prísť“. Produkoval ho Ivan Tásler a ako hosť sa v ňom predstavil aj herec Pavol Plevčík, ktorý skladbu obohatil hrou na ústnu harmoniku. Potom už publikum rozpálila sexi porotkyňa zo súťaže Česko – Slovensko hľadá Superstar Ewa Farna.

20131002_283

„Ja mám presne toľko rokov ako vydavateľstvo Universal Music. Takže sme rovesníci! Som rada, že patrím do tejto stajne. Pripravujem nové skladby, máte sa na čo tešiť.“ Prezradila speváčka Ewa Farna.

Počas večera nemohol chýbať ani energický rock, ktorý predviedla kapela The Paranoid. Potom už na scénu prišla speváčka Svetlanna, nový objav na slovenskej hudobnej scéne. Svetlanna má 26 rokov, pracuje ako barmanka a v minulosti bola reprezentantkou Slovenska v karate.

20131002_371

„Hudbu tvorím a koncertujem už 12 rokov. Začala som veľmi skoro a doteraz som napísala vyše 50 skladieb. Je to zaujímavý pocit patriť medzi týchto hudobníkov. Vo vydavateľstve sú zatiaľ na mňa dobrí. Dúfam, že to tak zostane čo najdlhšie!“ S úsmevom konštatovala talentovaná speváčka Svetlanna.

Podporiť úspešné vydavateľstvo prišiel aj spevák skupiny Desmod Kuly a Peter Cmorik s partnerkou herečkou Mirkou Partlovou. Nechýbali ani speváčky Kristína, Mária Čírová s partnerom Mariánom Kachútom a herečka Zuzana Vačková.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko