Vychádzajúca hviezda urban music z Brooklynu – Theophilus London v Nu Spirite!

Bratislavský Nu Spirit Club po koncertoch Ghostpoeta a Taylora McFerrina pokračuje v predstavovaní aktuálneho soundu súčasnej urban music. Theophilus London ho stelesňuje tak ako málokto.

london

Orem rapu a hip hopu sa v jeho pesničkách ozýva aj soul, elektronika, alebo presahy do obdobia 80s a post punku. Medzi svoje inšpirácie radí napríklad aj The Smiths, a svoj prvý mixtape príznačne nazval This Charming Mixtape. V bratislavskom Nu Spirite vystúpi aj so svojou kapelou už 2. júna 2012.

london

Narodil sa na Trinidade a v súčasnosti žije v meke všetkých hipsterov, newyorskom Brooklyne. Jeho prvý oficiálny album Timez Are Weird These Days vyšiel pred rokom a minulý mesiac k nemu pribudla jeho remixová podoba. Aj keď je považovaný najmä za alternatívneho rappera, v jeho skladbách hosťujú aj známe hudobné celebrity ako je speváčka Solange Knowles, sestra slávnej Beyonce.

london

Dvadsaťpäťročný hudobník to skrátka má našliapnuté a jeho júnový koncert môže poslednou šancou vidieť ho v našich končinách ešte pred tým ako po svete začne vypredávať športové haly.

2.6.2012, Nu Spirit Club
THEOPHILUS LONDON (live/USA)   
DJs Junior (Good Vibration), Inso, Kinet (Nuspirit.sk)   
soul, hip hop, post-punk, R&B
Predpredaj: 15/18/20 Nu Spirit Bar, Ticketportal, Tixy
https://www.tixy.sk/Nu-Spirit/Teophilus-London-live-USA
https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=60067
https://www.facebook.com/events/195111453943805/

theophilus london

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET