W&W headlinermi májového MAGNETIC Festivalu.

Holandské duo W&W se po dvou letech vrátí do České republiky, aby opět dokázalo, že 14. místo v aktuálním žebříčku Dj Mag Top 100 Djs je pouze formalitou k jejich špičkové hudební produkci. Naživo si je může české publikum užít v rámci jarní edice MAGNETIC Festivalu, která proběhne 6. května v hale PVA Expo v pražských Letňanech.

Willem van Hanegem a Ward van der Harst představili svůj hudební projekt v roce 2007. Už v té době si uvědomili, že trance není ta správná hudební škatulka, kde by se sami chtěli za pár let vidět. Agresivní elektro zvuky, progressive house a tranceové melodie jsou základní tři hudební suroviny, ze kterých již devět skládají svou svou tvorbu.

Jejich vystoupení na Ultra Music Festivalu v Miami, který je tradičně přehlídkou nové tvorby od většiny vystupujících, patřilo k tomu nejlepšímu, co mohli návštěvníci slyšet. V jejich podání zazněl např. bootleg Hello od Adele, festivalový mix skladby Sorry od Justina Biebera nebo singlová novinka How Many.
V Praze bude jejich vystoupení trvat 90 minut, což je dostatek času, aby zalovili i ve starších skladbách jako jsou Bigfoot, Lift Off, Thunder, The Code nebo Rocket.

Vstupenky na MAGNETIC Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com.
www.magneticfestival.com

MAGNETIC Festival
6.5.2016, pátek
PVA Expo Praha, Letňany
www.magneticfestival.com
www.ticket61.com

magnetic-dj-annoucement-w-& w-logo-link

Zdroj: LIVE61 s.r.o