Vychádzajúca hviezda NYKKI odkrýva najhlbšie emócie v odvážnom novom singli ‘LOST MY MIND’.

„Vždy je priestor pre nové dievča, ktoré si chce nájsť svoje miesto vo svete popu a Nykki je najnovšou hviezdou, ktorá to urobila.“ BILLBOARD 

“Akoby sa spojili Ava Max a Kim Petras dohromady…” Popwrapped

Nykki oficiálne vstúpila na scénu v lete tohto roka so svojím debutovým singlom, ‘No Cry’. Ten do dnešného dňa stihol na YouTube prekovať magickú hranicu 1 milióna, o čom sa mnohým debutujúcim umelcom môže iba snívať. Spomínaný debut ‘No Cry’ zároveň katapultoval speváčku s českými koreňmi do medzinárodných popových vôd v sprievode recenzie od magazínu Billboard. Aby toho nebolo málo, tanečný remix ‘No Cry’ z dielne DJa Leona Loura zabodoval v rebríčku UK Commercial Pop Top 30 Club Charts.

Po úspechoch debutu ‘No Cry’ sa popová princezná Nykki vracia s ďalším kúsom vydareného popu. Jej nový singel ‘Lost My Mind’oficiálne vyšiel na všetkých digitálnych platformách 11. decembra.

Pri nahrávaní novinky ‘Lost My Mind’ Nykki opätovne spojila sily s Timom Dealom, britským producentom, ktorý má na konte spoluprácu s Tomom Walkerom na jeho singli ‚My Way’ či speváčkou Lily Allen na jej singli ‚Waste’. Dvojica sa stretla v štúdiu, aby koncom tohto roka fanúšikom Nykki doručila energickú tanečnú bombu odhaľujúcu cyklus emócií, ktorý nás sprevádza po osudových rozchodoch. Prostredníctvom skladby ‘Lost My Mind’ sa Nykki predstavuje ako umelkyňa, ktorá dokáže zlomené srdce premeniť na future hit, s ktorým sa stotožnia mnohí jej fanúšikovia, ktorí si prešli rozchodom.  

“V ‘Lost My Mind’ som si dovolila preskúmať svoje najtemnejšie emócie. Skladba hovorí o období, kedy som doslava stratila sama seba po rozchode. Chcela som ukázať, aký dopad to malo na moju myseľ. Niekedy robíme veci, o ktorých si myslíme, že by sme ich nikdy pre nikoho neurobili – aj o tom je tento song,” odhaľuje Nykki inšpiráciu, ktorá stojí za jej novým trackom.

Silnú emóciu singla podčiarkuje videoklip, ktorý zobrazuje príbeh ženy so zlomeným srdcom a jej transformáciu na “bad girl”, pri čom na vyjadrenie emócií Nykki využíva, ako to má vo zvyku, tanec a signifikantné choreografie. Nykki vložila scenár a réžiu klipu do rúk mladého skúseného modela a režiséra Petra Havránka, ktorý si napokon zahral aj rolu “bad guy”, uneseného Nykki a jej dievčenskou bandou. “Keď som písal scenár, ešte som netušil, že budem v klipe aj hrať. Akú búdu som si na seba ušil, som si uvedomil, až keď ma banda dievčat začala ťahať polonahého po zemi…” spomína dnes už s úsmevom na nakrúcanie Petr Havránek, ktorý sa ako model stal v posledných rokoch tvárou najprestížnejších svetových módnych domov  Giorgio Armani, Calvin Klein či Dolce&Gabbana.

Zdroj: SOUL FOR SHOW