Vtipnejší vyhráva vyráža na turné!

Tentokrát sme oživili legendárny televízny program, ktorý v hlbokej totalite Československa zabával ľudí celých 16 rokov.

Vtipnejší vyhráva

Suverénne najslávnejšia zábavná slovenská, ktorej punc kvality dodávali aj excelentné moderátorské výkony Ivana Krajíčka, či neskôr Olda Hlaváčka.

Náplňou relácie boli vtipy, scénky a pesničky v podaní najväčších osobností slovenskej a českej republiky.

Inak to nebude ani v našom programe. Staristlivo vybraní účinkujúci a moderátor sľubujú neviazanú zábavu do ktorej miestami začlenia aj publikum v sále. Z divákov bude tiež zostavená porota, ktorá rozhodne o kvalite vtipov a následnej odmene pre rozprávačov. Bez odmeny neodídu samozrejme ani porotcovia.

V našom zábavnom programe sme sa tiež rozhodli dať príležitosť aj mladým spevákom, či kapelám, ktoré sa nechcú prezentovať cez televízne komerčné súťaže. Vyberať sa bude z toho najlepšieho, čo v danom meste, či regióne existuje. Pre divákov v hľadisku bude iste príjemným prekvapením, keď im zanôti “ chlapec z vedľajšej ulice

Cieľ programu: Úsmev je dar, úsmev je aj platidlo, je krásne keď sa ľudia smejú, sú šťastní. Cieľom tohoto projektu je rozdávať úsmev a robiť ľudí šťastnejšími. Poslaním zábavného program Vtipnejší vyhráva je naučiť ľudí aj z toho zlého vyťažiť to pozitívne. Pozitívne myslenie je základ zdravého a šťastného života. Úsmev lieči a uvoľňuje.

VTIPNEJŠÍ VYHRÁVA
Obsadenie: Karin Haydu, Eva Krížiková, Jozef Golonka, Matej Landl
Moderátor: Richard Vrablec
Scenár: Erik Kollárik

Prvé termíny predstavení:
27.10.2014 – Revúca, Dom kultúry
09.11.2014 – Bratislava, Kultúrne centrum Karlova Ves
14.11.2014 – Banská Štiavnica, Divadlo ERB

plagat--mensie-(2)

Zdroj: František Tököly