Vlajková noc londýnskeho vydavateľstva Hospitality Records sa vracia do ČR!

Za necelé tři týdny se opět do Prahy vrátí halová akce Hospitality Prague. Podzimní show nabídne jedinečný line up, který představí nové talentované producenty a zároveň největší jména Hospital Records. Halová akce Hospitality Prague 2015 se odehraje 20. Listopadu v  Křižíkově pavilonu B na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Přátelská atomosféra, energická show a celou noc proudící „hospital sound„, to je jen krátký výčet toho, co čeká na fanoušky melodického drum and bassu a liquid funku na listopadové Hospitality Prague 2015. Pořadatelé ve spolupráci s Hospital records namíchali opravdu originální line up, který nabídne českému publiku možnost poznat nové talentované producenty a zároveň si užít největší jména oblíbeného britského vydavatelství.

V listodapu do Prahy dorazí představit svůj aktuální „hospital tým„ sám majitel labelu Tony Colman aka London Elektricity. Nebude chybět rakouské duo Camo & Krooked, Metrik, Dynamite MC a dlouholetý člen Hospital records Danny Byrd. Tony Colman dokázal za dobu svého vedení soustředit pod svá křídla mnoho talentů, jakými jsou v současné době například liquid funkový mág Etherwood a mladý producent Hugh Hardie. Etherwood v září tohoto roku vydal své debutové album Blue Leaves, které díky své hudební kvalitě slaví úspěchy po celém světě. Nadějný Hugh Hardie ještě na své album čeká, ale jak napovídá jeho dosavadní produkce, určitě se máme na co těšit.

Kompletní line up doplní český producent Madface, slovenská producentka Changing Faces a Bifidus Aktif. Nenechte si ujít nejlevnější vstupenky v síti Ticketportal.cz, polovina vstupenek je prodána. Halová akce Hospitality Prague 2015 se odehraje 20. Listopadu v  Křižíkově pavilonu B na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Souhrn zveřejněných účinkujících: Camo & Krooked, London Elektricity, Danny Byrd, Metrik, Etherwood, Hugh Hardie, Dynamite MC, Madface, Changing Faces, Bifidus Aktif.

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz
Oficiální facebook fanpage: www.facebook.com/hospitalityCZ
Facebook event: www.facebook.com/events/230022963811478/
Link na předprodej vstupenek: https://www.letitroll.cz/vstupenky/hospitality-prague-2015-f0743c29.html

Hospital_Prague2015_oficial_flyer

Zdroj: LiR