HOSPITALITY V ROXY UŽ V PÁTEK!

Už tento pátek, 14. prosince si v pražské Roxy přijdou na své fanoušci britského drum and bassového labelu Hospital Records! Hospitality Prague představuje 5 předních zahraničních jmen, které přiletí v pátek zahrát do Roxy.

Hlavním headlinerem Hospitality se stává legendární Danny Byrd, jež byl jedním z prvních umělců, kteří začali vydávat na Hospital Records na přelomu milénia. Druhým headlinerem je legendární projekt Logistics! Pod labelem Hospital Records vydává již neuvěřitelných 14 let  a v pátek si to rozdá v b2b setu s Fredem V! Fred V se uvedl na liquid drum & bassovou scénu svými hity jako „In My Head“ na konci první dekády 21. století, následovaly desítky skvělých skladeb, které nechyběly na žádné drum & bassové párty. Na jeho b2b set s Logistics v pražské Roxy se velmi těší.

Dalším z pětice headlinerů je Will Hine aka Whiney, vydávající na sesterském labelu Hospitalu – Medschool Music. V roce 2017 si získal přízeň drum & bassových fanoušků z celého světa svým debutovým albem ‚Talisman‘ a byl nominován hned ve třech kategoriích Drum & Bass Arena Awards. Hit Flashlight pak obsadil na Beatportu #1 místo a stal se tak jednou z nejhranějších skladeb v roce 2017. Posledním z pětice headlinerů je nový talent na scéně, teprve 23 letý Unglued přiletí reprezentovat Hospital Records už 14. prosince do pražské Roxy. Doplní je našlapaný domácí support v podání legend české drum & bassové scény Sukiho a Snookey a djské dvojice Far Horizon.

Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut. 90% vstupenek je vyprodáno! Na místě bude k dispozici jenom velmi omezené množství vstupenek od 22:00 za 650 Kč. Zajistěte si svoji dřív, než bude pozdě!

Oficiální webová stránka Hospitality Prague
Událost na facebooku
Předprodej vstupenek
Aftermovie z roku 2016

Zdroj: TS