Nejlepší světová klubová noc už tento pátek v Praze!

Vlajková loď britského vydavatelství Hospital Records se tuto sobotu vrací do Prahy v čele s Camo & Krooked!

Tuto sobotu, 25. ledna se do Prahy vrací nejlepší světová klubovka uplynulého roku (dle výsledků ankety Drum&Bass Arena Awards 2019) pod taktovkou toho nejlepšího světového labelu – Hospitality. V hlavní roli představí rakouské duo a vládce současného Drum & Bassu, Camo & Krooked, které doplní další hvězdy ze stáje Hospital Records – brazilský temný mág S.P.Y a samotný šéf vydavatelství, legendární Tony Colman aka London Elektricity.

Camo & Krooked spojili své síly v roce 2008 a o 2 roky později s legendárním singlem Climax / Reincarnation začala jejich osudová spolupráce s Hospital Records. Právě toto spojení dostalo vycházející hvězdy rakouské scény na současný vrchol té světové. O 3 alba a mnoho singlů později se dá s jistotou tvrdit, že tato kombinace udávala směr žánru během poslední dekády. 

V průběhu následujících let pak dotáhli svou vizi k dokonalosti a dnes jejich příklad následují mnozí další producenti. Camo & Krooked však neusnuli na vavřínech a pravidelně fanoušky zásobují skvělou hudbou, jen v loňském roce mají na svědomí tracky jako Atlas, Loa, Set It Off či spolupráce s dalším rakouským mistrem zvuku, Mefjusem – Sidewinder a Kallisto.

Ani London Elektricity a S.P.Y však nezůstávají pozadu – oba v loňském roce po letech singlů a EPs představili svá dlouho očekávaná nová alba, Dubplate Style a Building Better Worlds. A zatímco S.P.Y nám ho odprezentoval na Let It Rollu, Tony nám to své poprvé představí právě na lednové Hospitality. Za mikrofonem akci doprovodí skvělý MC Fava a těšit se můžete také na parádní české DJs – N:Force, Snookey, Thiew a Suki.

Zdroj: TS