Vladis prináša ochutnávku z nového albumu – Diamant!

Tretí sólový album predstaví už o pár dní raper Vladis. Aby fanúšikom spríjemnil čakanie na svoju novú štúdiovku, posiela im malú ochutnávku – a rovno dvojitú: videoklipy „Práve teraz“  a „Už nikdy ulica“, v ktorom mu sekunduje Grimaso. 

Presne rok po vydaní posledného albumu  „Svet nie je pre chudobných“ prichádza raper Vladis s novou doskou. Tretí sólový počin s názvom „Diamant“, ktorý vyjde 2. decembra, vznikal v bratislavskom štúdiu Beattunners pod producentským dohľadom Mareka Šurinu. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 18 skladieb, z ktorých prvú s názvom „Práve teraz“ Vladis predstavuje ešte pred vydaním dosky.

„Myšlienka skladby je zrejmá z jej obsahu, že človek dokáže svojím konaním ovplyvniť dianie okolo seba, a na to, aby sa veci zmenili k lepšiemu, je potrebné konať,“ hovorí raper na margo idei singla, ktorý si napísal sám. Vladis sa ujal i réžie klipu, na pomoc si prizval kameramana Tomáša Fialu z Consi Production, s ktorým spolupracoval už pri nakrúcaní videoklipu Loyalita.

Vladis1

S Tomášom sa dobre poznáme, vďaka tomu bola aj tentokrát spolupráca úplne bezproblémová,“ dodáva Vladis o dvojdňovej výrobe vizuálu skladby, ktorú si fanúšikovia naživo vypočujú na krste albumu v Bratislave po novom roku spolu s letnými singlami „Nádej“ a „Žijem pre moment“.

Spolu s nimi zaznie na premiérovom koncerte albumu „Diamant“ i aktuálny singel „Už nikdy ulica“, v ktorom Vladisovi sekunduje Grimaso. Efektný videoklip vznikol v priebehu leta v réžii Lukáša Hoffmana, s ktorého prácou má Vladis dlhodobo dobré skúsenosti. „Lukáš je človek, ktorý mi pomáha pri režírovaní i vymýšľaní námetov na klipy. Je to profesionál, na ktorého prácu sa dá spoľahnúť,“ dodáva.

https://www.youtube.com/watch?v=Cl4sep2cB88

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Lulla Marinos