Diamantový rok Richarda Müllera!

Richard Müller oslávil tohtoročného Valentína naozaj veľkolepo! V predvečer tohto sviatku najskôr získal za svoj album HLASY od Zväzu autorov a interpretov cenu za Najlepší album roku 2013. Potom sa vybral na nákup valentínskeho darčeka pre svoju partnerku. Pre Vandu Wolfovú vybral krásny diamantový prsteň! 

Richard Müller má dôvod oslavovať! Zväz autorov a interpretov ocenil jeho album HLASY so skupinou Fragile ako najlepší album roka 2013. Okrem toho sa spevák, skladateľ a textár tento rok rozhodol oslavovať sviatok Svätého Valentína naozaj veľkolepo. Pre svoju partnerku sa vybral na nákup prsteňa do showroomu D.I.C. v Bratislave.

20140214_027

„Je to krásny, klasický darček, ktorý poteší každú ženu. Aj mne sa mimoriadne páčil. A mám pre to viac dôvodov. Nielenže je Valentína, ale nedávno mal náš syn Markus narodeniny. A navyše, je to ešte dodatočne aj za Markusa.“ Prezradil Richard Müller.

Legendárny spevák si na výbere prsteňa pre životnú partnerku dal naozaj záležať.

20140214_003

„Pán Müller si vybral klasický solitérny prsteň v bielom zlate, s centrálnym väčším diamantom a po bokoch s menšími diamantmi. Jeho váha je takmer jeden karát. Je to veľmi krásny prsteň.“ Povedala o vybranom prsteni riaditeľka Diamonds International Corporation Katarína Petrenko.

Vzťah mnohonásobného Zlatého Slávika Richarda Müllera k šperkom a drahým kovom je pozitívny. Za predaj svojich albumov má na konte nielen zlaté, ale aj platinové a diamantové platne.

20140214_046

„Mám vzťah k predmetom a šperkom, ktoré sú vyrobené z diamantov a sú krásne. S D.I.C. spolupracujem už dlhodobejšie, preto bolo logické, že som sa rozhodol prísť vybrať darček sem. Navyše, mám od nich diamantové hodinky, ktoré sú krásne a nosím ich stále.“  S úsmevom skonštatoval Richard Müller.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.