Viedeň chystá hudobné hody: Prídu Justin Timberlake, Pearl Jam, Avicii, Metallica aj Robbie Williams!

Naši rakúski susedia skrátka vedia ako prilákať tie najväčšie hudobné hviezdy. Už teraz sú známe koncerty na budúci rok, ktorých dejiskom bude Viedeň. Na zozname akcií najviac žiaria mená ako Justin Timberlake, Pearl Jam, Avicii, Metallica či Robbie Williams.

V hanbe nezostali ani rakúske festivaly. Nova Rock oslavuje 10 výročie a zablahoželať mu prídu Black Sabbath, Iron Maiden, Soundgarden, The Offspring, Megadeath či Avenged Sevenfold. Prvé mená plánuje v najbližších dňoch zverejniť aj kultový FM4 Frequency a tanečný Urban Art Forms. Vstupenky na všetky podujatia organizované Skalar Entertainment u nás predáva sieť Eventim.sk.

DirecTV Super Saturday Night - Justin Timberlake Performance

Prvým pánom na holenie bude Robbie Williams. Prvý ohlásený koncert – 28. apríla 2014 – vypredal v priebehu 8 minút. Našťastie pre fanúšikov organizátori pridali aj druhý dátum – 29. apríla 2014 – a na ten ešte lístky v predaji sú. Oba koncerty budú vo viedenskej Stadthalle. Do rovnakej haly dorazí 4. júna Justin Timberlake. Americký spevák, herec, tanečník a sexoš sa tu ukáže so svojou 20/20 Experience World Tour.

Metallica 2013

Grungeoví pionieri Pearl Jam si rozložia svoj stan v Stadthalle 25. júna a fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na novinky z aktuálneho albumu Lightning Bolt, ale aj na množstvo zásadných skladieb z vyše 20 ročnej histórie americkej legendy. Mimoriadny zážitkom bude koncert skupiny Metallica s označením “by Request” 9. júla v areáli Krieau Open Air.

PearlJam_publicity color (c) Danny Clinch_verkl

O skladbách, ktoré kapela na koncerte zahrá, totiž rozhodujú fanúšikovia hlasovaním na internete. Z celkom iného súdka načrie švédsky hudobný producent Avicii, ktorý 19. júla prinesie do Krieau Open Air unikátnu show postavenú na jedinečnom pódiu s nevídanými svetlami a zvukom. Do Viedne si privezie aj mnoho hostí, návštevníkov čaká vskutku nezabudnuteľná akcia.

Vstupenky na všetky podujatia predáva sieť Eventim.sk

Robbie Williams, 29. apríl 2014, Wiener Stadthalle
Justin Timberlake, 4. jún 2014, Wiener Stadthalle
Pearl Jam, 25. jún 2014, Wiener Stadthalle
Metallica by Request, 9. júl 2014, Krieau Open Air, Viedeň
Avicii & Guests, 19. júl 2014, Krieau Open Air, Viedeň

Viac info: https://www.skalarmusic.at

Zdroj: Skalar Music