Avicii vydáva nový album a do kampane zapojí aj fanúšikov!

V súčasnej dobe asi nieje väčší rádiový hit, než aktuálny singel švédskeho Dja, producenta a remixéra Aviciiho – “Wake Me Up“. Tento sympaťák vydá už o pár týždňov svoj debutový album, pričom do kampane zapojí aj svojich fanúšikov.

Debutový album Avicii nazval “True“ a na trhu sa objaví 16. septembra. Jediné čo o albume spevák prezradil je to, že bude obsahovať dvanásť pesničiek. Veľkým prekvapením bude odhalenie obalu albumu.

Photo_Wake

Avicii tento počin pripravuje vo veľkom štýle a bude sa to odohrávať v jeho rodnom Štokholme, kde budú v priemyselnej zóne nainštalované dva obrovské reproduktory a k nim aj veľká čierna tabuľa s nepriehľadným sklom. Tá bude skrývať obal albumu a bude záležať len od fanúšikov ako rýchlo bude obal odhalený. Všetko bude záležať na ich rýchlosti a hlavne chuti zdieľať o sebe informácie. Úlohou Aviciiho fanúšikov bude prezradiť na Twittery nejaké tajomstvo, posieľat svoje pravdivé príbehy a použiť pri tom hashtag  #truereveal.

Každý príspevok pomôže k tomu, aby bola čiastočne odkrytá plocha s obalom albumu a zároveň sa po dosiahnutí určitého počtu tweetov rozoznie hudba z reproduktorov. Bude to úplne nová Avicciho pesnička, ktorá sa bude tak isto „odkrývať“ po častiach – začne basovou linkou a len pomaly sa bude pridávať ďalší hudobný nástroj. V okamžiku, kedy bude dosiahnutý potrebný počet tweetov, sa pesnička pustí celá a zároveň dôjde aj k odhaleniu obalu albumu. Fanúšikovia môžu byť v procese aktívni, tweetovať a monitorovať dianie vďaka live streamu na špeciálnej True Reveal webovej stránke, pričom príspevky budú v reálnom čase premietané na skelenej tabuly.

Avicii touto netradičkou kampaňou opätovne potvrdzuje, že je nielen veľký hudobný inovátor, ale zároveň si moc dobre uvedomuje, ako je dôležité si udržať svojich fanúšikov aktívnych. Album “True“ bude jedným z najväčších trhákov nadchádzajúcich mesiacov – úspech singlu “Wake Me Up“, ktorý dosiahol najvyššiu hitpáradovú pozíciu vo viac než štyridsiatich krajinách, hovorí za všetko.

https://www.thetruereveal.com
https://www.avicii.com
https://www.facebook.com/avicii
https://twitter.com/Avicii

Zdroj: Universal Music s.r.o.