Vianočný koncert: Fragile a hostia 15. decembra v Bratislave!

Najkrajší vianočný koncert plný výbornej hudby a humoru zažije Bratislava v rámci projektu Vianoce v meste, už 15. decembra 2011 v ŠH Pasienky. Nenechajte si ujsť jedinečné vystúpenie slovenskej a cappella skupiny Fragile s exkluzívnymi hosťami – niekoľkonásobnými zlatými Slávikmi Janou Kirschner a Petrom Cmoríkom, najmladšou česko-slovenskou opernou divou Patriciou Janečkovou, čerstvou držiteľkou debutového albumu, ktorý bol len nedávno pokrstený v Bratislave, v Prahe a vo Viedni a víťazom poslednej česko-slovenskej Superstar Lukášom Adamcom a 9 -ročnou Aničkou Oláhovou, víťazkou Rómskej superstar.

A cappella skupina Fragile sa predstaví netradične aj v sprievode kapely Oskara Rózsu a komorného orchestra a zaznejú viaceré autorské skladby, ale aj originálne aranžmány osvedčených vianočných hitoviek. Počas koncertu zároveň Fragile pokrstí svoj v poradí druhý vianočný album a knižku pre deti „Moji miláčikovia“, ktorej autorkou je Zdena Studenková. V knihe budú okrem príbehov uverejnené i texty všetkých piesní s notami.

Fragile
Fragile tvoria: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymanenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík.


Vianočný koncert

Dátum a čas: 15. december 2011, 19:00

Miesto: ŠH Pasienky, Bratislava

Účinkujú: Fragile, Jana Kirschner, Patricia Janečková, Peter Cmorík, Lukáš Adamec

Vstupenky v predaji v sieťach Ticketportal, Eventim a Ticketstream. 

Ceny vstupeniek do 30.11.2011: 12,- / 17,- / 25,- / 50,-

Ceny vstupeniek od 1.12.2011: 17,- / 22,- / 30,- / 50,-
www.vivamusicaagency.com
https://www.facebook.com/vivamusicafestival



Fragile


Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET