ERASURE sa tešia na Slovensko. V predaji posledné vstupenky na státie!

Andy Bell a Vince Clarke svojim fanúšikom odkazujú, že sa na nich tešia a rovnako tešiť sa môžu fanúšikovia na ich show. Skupina počas 90-minútovej show odohrá viac ako 20 skladieb. Dvojica má z čoho vyberať, na svojom konte majú 14 štúdiových albumov. V akutálnom setliste sú piesne z celej ich kariéry. Fanúšikovia sa môžu tešiť na A little respect, Chorus, Love to hate you, Always, Blue savannah, Stop ale zaznie aj Drama a Sometimes.

Organizátor Maroš Maček: „Aktuálny koncert Erasure som si bol pozrieť v Nemecku a je sa skutočne na čo tešiť. Zvuk aj svetlá boli výborné a Erasure sa nešetrili. Andy tancoval, skvelo spieval a zabával sa s fanúšikmi.“ Bratislavský koncert bude v poradí ich 88 v roku 2011. Kapela má po bratislavskom vystúpení deň voľna a preto sa tešia, že ochutnajú aj nočný život. Spevák Andy Bell: „Teším sa, že deň voľna máme práve v Bratislave. Veľa som o vašom nočnom živote počul, preto sa teším, že ho budem mať možnosť zažiť.“

Erasure vystúpia v HANT aréne (športová hala Pasienky) v stredu 16. novembra o 20:00. V predaji je posledných niekoľko vstupeniek na státie!

Po koncerte je pripravená oficiálna afterparty na ktorú sú pozvaní aj členovia kapely. Andy Bell potvrdil svoj zámer zúčastniť sa na party. Afterparty sa uskuoční v Infiniti music clube na Štefánikovej 14.

Skupina Erasure patrí medzi najpodstatnejšie hudobné zoskupenia z Veľkej Británie. Kapela vznikla v roku 1985. Dvojica vydala 14. štúdiových albumov (vrátane novinky Tomorrow´s world). Albumy Innocents, Wild!, Pop – the first 20 hits, Chorus a I say, I say I say sa vyšplhali na vrchol UK chartu. Dvojica za 26 rokov svojej existencie predala viac ako 30 miliónov svojich nahrávok. Hity Sometimes, A little respect, Blue savannah či Love to hate you patria dodnes medzi obľúbené rádiové hity.

Najlacnejšie vstupenky na koncert Erasure sú v sieti Ticketstream. Vstupenka na státie v cene 37 €, voľné sedenie v cene 33 €. V deň koncertu budú vstupenky v cene 45 € státie, 40 € voľné sedenie.

Erasure

Zdroj: Andrej Kratochvil
Publikoval: Redakcia GREGI.NET