Vianočné trhy 2015 v Piešťanoch otvoria svoje brány už 25. Novembra.

Rok 2015 pomaly ubehol ako voda a prichádzajú najkrajšie sviatky roka. V Piešťanoch preto už v týchto dňoch začína vyrastať Vianočné mestečko inšpirované pôvodnými stredovekými Vianočnými trhmi, ktoré majú v Európe tradíciu už od 15. storočia. Na stretnutie so svojimi najbližšími priateľmi či v kruhu rodiny pri dobrom punči, medovine, alebo pečených špecialitkách na ohni sa môžete tešiť už od 25. Novembra, kedy mestečko otvorí svoje brány.

Tak ako každoročne, organizátori pripravili pestrý program pre všetky vekové kategórie, ktorý bude trvať viac ako mesiac. Okrem hudobného programu rôznych žánrov sa môžeme tešiť aj na divadelno-hudobné predstavenia, vystúpenia škôl, škôlok z Piešťan a okolia, tradičný slovenský folklór, vianočné koledy či prezentácie šikovných remeselníkov.

Slávnostné otvorenie Vianočných trhov bude v piatok tj. 27. Novembra o 16 hodine. Už tradične začne zapálením vianočného stromčeka sprevádzané vystúpením žiakov Základnej umeleckej školy z Piešťan a následne bude pokračovať Katarínskou zábavou na Námestí Slobody hudobným programom, kde sa o skvelú atmosféru postarajú skupiny Black Diamond a KGB (Karel Gott Band).

Rockeri z prvej menovanej kapely sú známi vďaka skvelým prerábkam známych hitov, ale na koncertoch hrajú aj nemenej dobré skladby z vlastného repertoáru. Karel Gott Band (KGB) zase poteší fanúšikov legendárneho Zlatého slávika.

1452312_670049939683024_878313875_n

Program prvej adventnej nedele bude zase klásť dôraz na tradície spojené s prípravami na najkrajšie sviatky v roku.

Informácie o všetkých podujatiach, ktoré sa tento rok v rámci Vianočných trhov uskutočnia, nájdete na facebook.com/vianocnetrhypn.
Pravidelné aktualizácie programu a informácie môžete dostávať aj po prihlásení sa na FB Udalosť Vianočných trhov https://www.facebook.com/events/767214726755772/ prostredníctvom ktorej môžete pozvať aj svojich priateľov.

FB-plagat-1

Zdroj: PIEŠŤANSKÉ VIANOČNÉ TRHY