Vianočné trhy roztancuje Aristarco Perez z Kuby.

Začiatok prípravného obdobia na najkrajšie sviatky v roku bude v znamení tradícií. Obyvatelia a návštevníci Piešťan si počas prvého adventného víkendu môžu okrem tradičných dobrôt vychutnať aj ľudovú hudbu, ale si aj zatancovať na horúce kubánske hity.

Úvod prvého adventného víkendu na piešťanských Vianočných trhoch bude patriť ľudovému umeniu. V piatok 29. novembra sa od 17.30 h predstavia členovia folklórneho súboru Striebornica, ktorí šíria dobré meno Slovenska po celom svete. Nasledovať bude nemenej obľúbená dychová hudba Borovienka.

Sériu sobotných koncertov odštartuje rocková skupina Fáza o 17.00 h, ktorej členovia sľúbili, že v Piešťanoch predstavia aj tri nové skladby. Potom si už publikum vychutná známe hity v podaní obľúbenej írsko-slovenskej formácie Noel McCarthy + Band, ktorá je vždy zárukou dobrého koncertu.

Od 20.00 h sa o zábavu postará DJ Vlado, ktorý návštevníkov Vianočných trhov pripraví na príchod hlavnej hviezdy večera. Kubánsky spevák a tanečník Aristalco Perez mal v Piešťanoch obrovský úspech už v predchádzajúcich rokoch. Svojou energiou a charizmou roztancuje Námestie slobody určite aj tentoraz. Temperamentnú show okorení aj speváčka a tanečníčka Niurka Pita Alvelo.

Program prvej adventnej nedele začne tradičným vianočným predstavením v podaní Exallievov Don Bosca o 15.30 h. Potom bude nasledovať zapálenie prvej sviece na adventom venci a od 16.30 h bude pódiu patriť folklóru. Predstaví sa detský súbor Krakovanček, ľudová hudba folklórneho súboru Žito a na záver súbor Prameň.

VIDEO: https://www.facebook.com/vianocnetrhypn/videos/1621456264542382/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/vianocnetrhypn
FB UDALOST: https://www.facebook.com/events/481205709272374/

Zdroj: TS