VERONIKA STRAPKOVÁ S NOVÝM KLIPOM  “NOČNÉ VTÁČA” POKRSTILA SVOJE PRVÉ EP “SILA JE V NÁS”

VERONIKAS alias Veronika Strapková netradične, a zároveň jedinečne prináša medzi svojich fanúšikov svoje nové EP – “SILA JE V NÁS”. Skladbou “Nočné vtáča” uviedla do hudobného sveta aj svoje prvé EP, ktoré nesie rovnomenný názov ako skladba s uznávaným slovenským raperom KALI – SILA JE V NÁS.

Presne 2 roky ubehli od krstu prvého albumu VeronikaS  – PUZZLE. Tento krát však nekrstí album, ale rozhodla sa vydať EP “SILA JE V NÁS”, a tým uzatvoriť jednu kapitolu ako VeronikaS. A ako inak uviesť svoju poslednú zbierku songov ako novým videoklipom. Samotné EP obsahuje 7 trackov a je celé v slovenskom jazyku. Produkčne a hudobne to celé zastrešil producent menom ESSO.  “Celý vznik môjho EP sa začal akonáhle sme sa hudobne stretli v štúdiu po 2 rokoch s producentom ESSOM. Neplánovali sme nič, ale zrazu vzniklo 5 skladieb, tak sme sa rozhodli to dať do jedného hudobného balíčka, dorobiť poslednú a intro. To nám umožnilo vytvoriť jeden celok a zvolilli sme pre neho formu EP. Bude len online nakoľko taká je dnešná doba. Pomenovali sme ho “SILA JE V NÁS”  , keďže to bola úplne prvá pieseň, ktorú sme zložili pre tento  projekt a má pre mňa velmi dôležitú výpovednú hodnotu, preto som tak nazvala celé EP”, hovorí talentovaná speváčka Veronika Strapková. Okrem titulnej skladby, ktorá už uzrela svetlo sveta, Veronika zároveň s EP “SILA JE V NÁS” uviedla nový klip “Nočné vtáča”, ktorým pomysliteľne pokrstila nové EP.

Táto skladba mala byť najprv iba úvodným, tanečným trackom, keďže som chcela ulahodiť aj svojim kamárátom, ktorí sa venujú tancu profesionálne. No začala som si k tomu pospevovať náhodný text, ktorý som z tej hudby cítila…a vznikla skladba “Nočné vtáča”.  Nie je to typický love song, ale práve naopak. Táto skladba vystihuje obdobie u žien, kedy si nevedia nájsť vzťah, a preto si užívajú život naplno, pričom stretávajú aj  mužov na krátkodobý vzťah. V súčasnosti poznám veľa takých žien, ktoré nemajú pevné partnerstvo, nedarí sa im nájsť toho pravého, a preto si radšej užívajú “nočný” život, kde samozrejme dúfajú, že si nájdu toho svojho vysnívaného” . Ja to nijak neodsudzujem a verím, že nie je dobré keď sa ľudia navzájom príliš posudzujú. Každý má svoju cestu k láske a nemožno to vyhodnocovať. Chcela by som aby sa všetky ženy mohli cítiť slobodne “, rozoberá aktuálnu , rozoberá aktuálnu myšlienku krátkodobých vzťahov Veronika.

O celkový vizuál titulnej skladby „Sila je v nás“ a skladby „Nočné vtáča“ sa postaral dvorný režisér Dušan Krajčovič.

Celé EP „SILA JE V NÁS“ nájdete na ITUNES – https://itunes.apple.com/sk/album/sila-je-v-n%C3%A1s/1444349024?l=sk

https://www.instagram.com/veronikastrapkova/
https://www.instagram.com/esso_sda/
https://www.facebook.com/veronikastrapkovaslovakia/

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Katka Partylive