VERONIKA STRAPKOVÁ A RAPER KALI POSIELAJÚ MOTIVAČNÝ ODKAZ V EMOTÍVNOM VIDEOKLIPE “SILA JE V NÁS”!

“Jedinečná a talentovaná”, takto sa vyjadril na sociálnych sieťach raper KALI, na adresu speváčky Veroniky Strapkovej. Len pred pár minútami vyšiel ich nový, spoločný song “SILA JE V NÁS”,  ktorý dostal aj vizuálnu podobu pod dohľadom režiséra Dušana Krajčoviča.

Po albume “Puzzle”, ktorý Veronika vydala v roku 2016 opäť ohlásila ďalší, no tentokrát v podobe EP, na ktorom spolupracuje s producentom Emilom “ESSO” Smoligom.  Titulná pieseň EP talentovanej speváčky  a samotný názov pripravovaného EP nesie rovnomenný názov ako nový song, na ktorom sa podieľal charizmatický raper KALI “SILA JE V NÁS”. “ S Essom sme sa po dvoch rokoch opäť stretli v štúdiu. Keď s niekým dlho robíte vytvorí sa akási energia. Po dvoch rokoch to bolo také emotívne a plné nápadov, tak sme začali robiť EP,  a som rada, že môžeme predstaviť aj vizuálne jeho titulnú skladbu. V songu “SILA JE V NÁS” je kombinácia všetkého, čo mám rada na hudbe. Je rytmická, energická a je v nej doslova sila! Vždy, keď ju počujem, teraz aj vidím, cítim z nej presne takú energiu, ako keď sme zložili jej prvé noty. Sú tam nahrané živé beatboxy, a hlavne mám rada keď ma pieseň nejaký zmysel. “SILA JE V NÁS” je taký manifest viery v to, že máme silu niečo v našich životoch zmeniť. A Kali je presne taký človek. Našiel silu meniť svoj život. Má super ľudskú energiu a to veľmi cítim z jeho hlasu keď rapuje. Mala som pocit, že by našiel tie správne slová a emóciu, ktorú táto skladba potrebovala. A veľmi si vážim, že to tak bolo. Že sme si sadli v tvorbe a celé to bolo naozaj organické a naozaj sme spolupracovali. Veríme, že je to v tom cítiť tú silu, ktorú sme chceli odovzdať prostredníctvom spoločnej piesne”, vyjadruje emócie k novému songu speváčka Veronika Strapková.

Vo videoklipe režisér znázornil silu človeka cez vnímanie prírody, a to prostredníctvom mocných zvierat ako prílet orla, jazda na divokom koni, deti tancujúce na lúke, či svetlo veľkej ohnivej fatry. “Chcel som, aby bolo cítiť spojenie slov “SILA JE V NÁS” aj vizuálne. Veronika je pre mňa veľká osobnosť, takže už len pri pohľade na nu cítiť tú silu skladby. Preto aj obsadenie nebolo o tom, aby tam boli profesionálni herci a tanečníci, ale aby to bola priateľská atmosféra. Osudovú vešticu si zahrala priateľka Kaliho a komparz pozostával z Veronikiných blízkých ľúdí. Nešlo nám o to, aby to bol príbehový videoklip, ale o to, aby čovek, ktorý si to pozrie cítil energiu a tú sebamotiváciu niečo zmeniť. Vizuál nemá príbeh, ale silu. Dúfam, že sa nám to spoločne podarilo a fanúšikovia oboch umelcov si vezmu z toho to, čo im dá tu silu ísť vpred”, zakončuje režisér klipu Dušan Krajčovič.

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/dezertkalimusic/
https://www.instagram.com/veronikastrapkova/

FACEBOOK
https://www.facebook.com/KALI.OFFICIAL.PAGE/
https://www.facebook.com/veronikastrapkovaslovakia/

ALBUM PUZZLE:
https://shop.rukahore.sk/veronikas/cd-puzzle

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ