Vašo Patejdl s kapelou mieri do brnenského Bobycentra!

Legenda a zakladatel skupiny Elán, úspěšný hudební producent, textař a hudebník vystoupí se svojí doprovodnou kapelou v brněnském Bobycentru, a to 17. dubna 2015!

Zpěvák, skladatel a hudební producent Václav „Vašo“ Patejdl se narodil 10. října 1954. Po ukončení SVS absolvoval studium kompozice u profesora Alexandra Moyzesa na VŠMU v Bratislavě. V roce 1968 byl jedním ze zakladatelů poprockové skupiny Elán, ze které v roce 1985 odešel a začal úspěšnou sólovou kariéru. Spolu s textařem Lubošem Zemanem tvořil stálou autorskou dvojici. Je vítězem Bratislavské lyry z roku 1987. V roce 1996 se vrátil do Elánu, kde působí dodnes jako hráč na klávesový nástroj. Vašo Patejdl se autorsky, hudebně i pěvecky podílel na tvorbě slovenských i zahraničních interpretů např. Beáta Dubasová, Marika Gombitová, Banket, Heidi Janků. Jako skladatel filmové hudby se proslavil písněmi pro film FONTÁNA PRO ZUZANU a jeho několika pokračování. Je zakladatelem, majitelem a provozovatelem nahrávacího studia Relax v Bratislavě.

Vstupenky na tento ojedinělý koncert legendy slovenské populární hudby exkluzivně nabízí předprodejní síť Ticketpro, a to za cenu 299,-

Předprodej: https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/pop/1409995-vaso-patejdl.html
Vašo Patejdl, Ak nie si moja : https://www.youtube.com/watch?v=Nfv2LRTILBY
Facebook : https://www.facebook.com/events/598448553611385

VP_ARTWORK_2015

Zdroj: O&D Praan