Václav Noid Bárta a Miloš Meier jsou kmotry nového alba kapely MANIAC!

Maniac pokřtili v pražském Rock Café svojí novou Platinovou desku. Zaplněné hlediště si vychutnalo tříhodinový program, během kterého se na pódiu objevilo několik hostů. Vystoupili rapper Raego, písničkář Láska, zpěvačka Tereza Barešová a Miloš Meier, jeden z nejuznávanějších českých bubeníků. Ten si vystřihl sólo v tandemu s bubeníkem kapely Maniac a svým bratrem Matějem. Miloš Meier se poté společně s Václavem Noidem Bártou stali kmotry alba.

„Když jsme před rokem začali s propagací tohoto koncertu, měli jsme jediný cíl – odměnit všechny naše fandy za to, jak nás podporují na všech festivalech a slavnostech. Povedlo se to do posledního detailu. Moc díky všem hostům za skvělá vystoupení a krásná slova při křtu desky, klubu Rock Café za super zázemí a celému našemu týmu za skvělou práci.“ říká Psycho, zpěvák kapely.

Psycho, Ruzty a Matěj fanoušky nešetřili. Zahráli téměř dvouhodinový set, podlaha i stěny duněly u oblíbených písní Čapí, Van Damme, Stoupáme Výš, Show s tancem a také u dvou novinek Jedu Retrostyle a Mike Litoriz.

Kapela má za sebou přes 800 koncertů a získává si stále více posluchačů hlavně díky vtipným textům, stadionovým refrénům a skvělému kontaktu s publikem. Příští rok připravují oslavu deseti let na scéně a slibují ještě větší show. Kde? Na oznámení si musí fanoušci počkat na začátek roku 2024.

Do konce tohoto roku je máte šanci vidět společně s kapelou Loco Loco v Českých Budějovicích, Litvínově, Brně a Velkém Meziříčí.

Klip vydaný kapelou jako vzpomínka na tento večer: https://www.youtube.com/watch?v=Dd2rN0iGDXo&ab_channel=MANIAC

Zdroj: TS