S novým klipem kapely Maniac “Supi často letí”.

Kapela Maniac představuje po vydání populárního CD “Show s tancem” nový letní klip Supi často letí, ve kterém si užijetevšechny přednosti těchto pop-rockových bláznů z Prahy a Domažlic.

“Klip s pro nás typickým dvojsmyslným textem jsme natáčeli v Praze za dost studeného počasí, takže jsem byl rád, že role supa se ujal ne příliš dobrovolně můj brácha Ruzty. Za kameru se již tradičně postavil Ondřej Soukup, který jako vždy naše představy dokázal posunout o level výš.” říká zpěvák, model kapely a novodobý pán umělých kožichů Jiří “Psycho” Bareš

Kytarista, zlatozub s peřím na ramenou, Marek “Ruzty” Bareš dodává: “Ne příliš dobrovolně jsem se ujal role supa a stejně ne příliš dobrovolně jsem pak doma tři dny ležel s teplotou. Ale stálo to za to. Chtěli jsme udělat podobně nesmyslný klip,jako před lety k našemu songu Čapí a jsem rád, že se to povedlo.”

Kapele Maniac udává rytmus bubeník Petr “Cherry” Šerlovský. Mají za sebou přes 600 vystoupení a svým typickýmhumorem, stadionovými refrény a neskutečnou energií, kterou dokáží na koncertech pumpovat do obecenstva, si získávají čím dál více fanoušků po celé republice. O tom, jak se klukům nový klip vydařil, se přesvěčte zde:

 

Kapelu Maniac najdete na:www.kapelamaniac.cz / www.instagram.com/maniac.official / www.facebook.com/maniac.maniac

Zdroj: TS