Kapela Maniac pokřtí své Platinové album!

Dance-rockovou partu Maniac můžete znát z Colours of Ostrava, Sázavy festu a dalších téměř osmi set koncertů, na kterých během své stále poměrně krátké kariéry stihli vystoupit. Diváky baví vtipnými texty, stadionovými refrény a ohromnou energií, která dokáže roztančit doslova všechny generace. Nové Platinové album vyjde 1. srpna, křest pak proběhne 8. listopadu v pražském Rock Café.

„Máme za sebou skvělé roky, během kterých jsme získávali fanoušky po celé republice na větších i menších festivalech. Všechny reakce od lidí, focení, podpisy – nejde ani popsat jak moc krásné to je i díky tomu, že jsme si to všechno vybudovali sami. Tohle album je dárek pro každého, kdo nás má rád.“ Říká zpěvák kapely Jiří Bareš, který si na pódiu rád nechává říkat Psycho.

Nahrávka bude obsahovat 11 písní a nebudou na nich chybět například songy Van Damme nebo Máš tlustou mámu – píseň, která kapelu provází už od jejich počátků.

„Na křtu vystoupí Václav Noid Bárta, Miloš Meier, Láska a další skvělí hosté. Zahrajeme téměř dvouhodinový koncert a navštívit bude možné i náš merch stánek. Pro prvních sto z vás máme připravené zvýhodněné vstupenky, už nyní si je můžete pořídit na stránkách Rock Café.“ dodává Marek Bareš, jinak známý jako Ruzty.

Kapela je uprostřed letní sezóny a pokud nevíte, kdy se budou kluci vyskytovat ve vašem okolí, navštivte jejich webové stránky www.kapelamaniac.cz a sekci koncerty!

Členi kapely:
Jiří Psycho Bareš – zpěv
Marek Ruzty Bareš – kytara, zpěv
Matěj Meier – bicí

Sociální sítě:
Facebook: www.facebook.com/maniac.maniac
Instagram: www.instagram.com/maniac.official
Youtube: https://www.youtube.com/@MANIACofficialCZ

Zdroj: TS