Už je to 7 rokov čo vám pod hlavičkou SUMMIT prinášame drum and bassové podujatia v Trnave.

Na oslave práve siedmych narodenín tejto akcie, už s poradovým číslom 56 sa nám predstaví špeciálny hosť z Anglicka známy ako MIND VORTEX a lineup doplní slovenská zmes, v podaní FUNKY & ŠUPO, HUMANON, DIFFE, BOBO a HYDROeS. Pripravené bude pre vás aj čerstvé ovocie počas celého večera, tematické samolepky a nádherná videoprojekcia.

MIND VORTEX

Laurie a Stefan sú bývalí spolužiaci zo školy. Keď v roku 2003 prvýkrát počuli drum and bass, úplne to zmenilo ich životy. Laurie ako zdatný hudobník hrajúci na klarinet a saxofón a Stefan klavirista opustili svoje jazzové kapely a začali sa spolu venovať iba drum and bassu. Ich premena bola natoľko očividná a silná že to zanechalo aj stopu v ich spoločnom názve MIND VORTEX. Ďalších 6 rokov strávili zdokonaľovaním svojich producentských zručností a v roku 2009 sa rozhodli výjsť s „kožou na trh“. Po ich debute na vydavateľstve Plush Recordings si ich všimol sám Andy C so svojim vydavateľstvom RAM Records. Exkluzívne im na tomto labeli vyšli tracky Now It’s TimeOnslaught, ktoré odštartovali ich raketovú kariéru aj vďaka tomu že ich Andy C zaradil na svoju výberovku Nightlife 5. Po tomto úspechu duo nezaspalo a produkcii sa venovalo a venuje aj naďalej naplno. V roku 2013 im vyšli tracky Alive Arc. Neskôr v roku 2014 nasledovalo EP Colours a v roku 2015 veľmi úspešné EP Against The Grain. V tomto roku čakáme na ďalšie kúsky z ich dielne rovnako na vydavateľstve RAM Records.

FUNKY & ŠUPO

Funky & Šupo je bratská djská dvojica pochádzajúca z malého mesta známeho z minulosti výrobou chladničiek „Calex“ . Prvý menovaný sa djingu venuje už 15 rokov. Jeho brat, ktorý hráva najmä trap, už aktívne „škriabe“ platne 10 rokov. Prvé spoločné vystúpenie (cca 7 rokov dozadu) vzniklo ako spontánna reakcia vyskúšať niečo nové s možnosťou spestriť si hranie tým , že spoja drum & bass so scratchovaním do jedného kompaktného celku. Ich sety sú žánrovo pestré s dominanciou jump up-u , ktorý je už niekoľko rokov ich srdcovou záležitosťou.

HUMANON

Nový dvoj-členný projekt, ktorý v tejto dobe vystupuje pod hlavičkou KILL.COM. V tomto roku majú v pláne vydať svoje debutové producentské počiny a zároveň ich odprezentovať na množstve domácich akcií. V ich setoch môžete počuť najmä neurofunk a techstep, ale nepohrdnú ani dobrým jumupom

DIFFE

Za mixom sa v jeho klasickom 4 deckovom sete predstaví aj bývalý člen SUMMIT crew DIFFE. Momentálne pôsobí v prievidzskej crew Delirium a od začiatku tohto roku sa stal aj členom trnavskej crew KILL.COM. Napriek jeho krátkemu pôsobeniu na scéne sa stáva stále viac a viac známym djom. Prezradil nám tiež, že tento rok plánuje oficiálne predstaviť aj svoju produkciu aj na akciách.

BOBO a HYDROeS

Otcovia akcie SUMMIT sa predstavia v spoločnom B2B sete plnom melodických zvukov, ale aj hutných bassových liniek… samozrejme ako vždy PURE VINYL.

Zdroj: SUMMIT CREW