Twisted with Stroon

Štyri roky je tu Twisted party a doteraz u nás hralo fakt veľa djs, ale pár ešte len predsa len nie. Tento raz ideme do alternatívnejších vôd a Twisted v nich bude plávať v tomto diely až po uši. A opäť klasicky v bratislavskej Radosti.

Alternatívna elektronická scéna nielen v Bratislave ho pozná pod menom Stroon. Neúnavný producent a dj, ktorý navyše ovláda aj niekoľko nástrojov, medzi nimi aj naozaj výnimočný vibrafón. Jeho releasy pravidelne vychádzajú na slovenskom vydavateľstve Exitab, takže zahrá určite aj niečo z vlastnej produkcie. Jeho štýl je však prudko svojský a spája aj zdanlivo nespojiteľné zvuky a štýly. Celkový zvuk sa bude ale niesť cez house, trošku electra, dubstepu a možno aj hiphopu. Stroonove novinky a hudby si môžete prezrieť napríklad aj TU.

Prvý krát zahrá aj Pastier, ktorý oplýva podobnými prívlastkami ako Stroon, ale nie je až tak známy. Pastier vydáva ako projekt Velvet Sky a práve nedávno mu vyšlo príjemné EP. Tiež pôsobí ako člen kapely Beaulique project, kde sa stará o samplovanie a rôzne hudobné vsuvky. Viac info nájdete o Pastierovi TU.

Niektoré veci sa nemenia a preto začiatok a koniec opäť zaberú Samoo a Nasty Noise, ktorí sa neboja podtrhnúť multižánrovosť eventu technom, minimalom, houseom a alternatívnym electrom. Čakajte nečakané, počujte nepočuté! Vstup tri eurá, kupóny 1+1 na shoty, vodné fajky, brutálny zvuk a ešte brutálnejšie vizualizácie. Nezabudni sa u nás zahlásiť, nech sa na teba môžeme tešiť, TU. Čo viac?

Twisted
11/05/2013
Radost club/ Obchodná 48/ Bratislava
Stroon (exitab)
Pastier (velvet sky)
Nasty Noise (tlis.sk)
Samoo (twisted)

Zdroj: Twisted