Twisted with Beatbenders: 17. novembra v Radosti!

V tento deň pred 13timi rokmi padol súdruh a my v sobotu padneme tiež. Teda nie presne tak ako ten súdruh, ale po celonočnom tuc tuc padne prosto každý.

Kľúče síce nebudú, ani repráky na SNP, ale všetko bude len o kúsok ďalej v Radosti. A nebude to protestné zhromaždenie, ale skôr happening. Na čom sa toľko budeme radovať čítajte nižšie.

Tri roky Twistedu v Radosti, ale začiatok je skoro vždy rovnaký, takže to bude vyzerať nasledovne. Ako vždy, okolo ôsmej prídeme do Radosti, zvítame sa, rozložíme harampádie, dáme prvé pivko. Ticho pred búrkou. Potom o deviatej si Samoo zmyslí, že ide hrať. Ľudia posedávajúc a dívajúc nasávajú drink a prvé tóny. Bude hrať minimal s technom a raz to bude jedno raz druhé. Takéto dohrá zhruba o polnoci a keď už budú všetci patrične naštartovaní prídu Beatbenders. Páčil sa nám ich sound, tak sme ich zavolali no a poslali nám aj biografiu a nejaké fotky. Nech sa páči!

Dvojica djov, ktorá si hovorí Beatbenders, pochádza z východného Slovenska a na scéne funguje už osem rokov. Neradi sa špecifikujú na konkrétny štýl, pretože hudby, ktorú radi hrajú, je veľa bez ohľadu na žáner. „V našich setoch radi kombinujeme rôzne žánre tanečnej elektronickej hudby, nás to viac baví a myslíme, že poslucháča to viac zaujme. Radi hľadáme zaujímavé kombinácie trackov, ktoré pri spojení vytvoria nový rozmer“. V roku 2007 ich uchvátil zlomený beat a odvtedy zaradili do svojich playlistov aj dnb. V lete 2008 strávili leto na ostrove Ibiza, kde sa im naskytla aj možnosť hrať v menších kluboch (Bar M, Ibiza Rocks Hotel, Bay Bar, Es Paradis, Babylon). Návšteva a život na Ibize ich
ovplyvnil aj vo výbere hudby, ktorú hrajú dodnes. Beatbenders momentálne pôsobia v Bratislave a Prahe, kde svoje djské umenie predviedli už v takmer všetkých kluboch. Ich tvorbu môžete sledovať na soundcloude www.soundcloud.com/beatbenders, alebo na Facebooku www.facebook.com/beatbenders.

Po nich príde Nasty Noise a naloží electro a nudisco a keď budete poslúchať tak na záverečnú aj dramáč. No a potom padneme, ako ten súdruh. Samozrejme si ho aj pripomenieme, dáme si nejaké vizualizácie s kosáčikom a kladivkom plus prejavy pár prestárlych funkcionárov KSČ. A ak dáš nám zlým kapitalistom tri eurá za vstup, dostaneš aj kupónik 1+1 na všetok tvrdý alkohol plus stále je v Radosti aktuálna téma vodných fajok. Práci a žúrovaniu česť a vidíme sa v sobotu.

Twisted
17/11/2012
Radosť club
Obchodná 48, Bratislava
Lineup:
Beatbenders
Nasty Noise
Samoo
Entry: 3€
Start: 21:00

Zdroj: Radosť