Twisted with Drahosh!

Drahosh is back! Po dvoch rokoch k nám príde opäť jeden človek, dj a producent a my sa naňho veľmi tešíme. Tak isto to bude prvý Twisted v novom roku a ak prežijeme v zdraví do leta čo je takmer isté, naša party plná radosti oslávi už štvrté narodky. No a pre tých čo nás nepoznajú budú nasledujúce riadky naozaj prínosom.

Keď som písal túto ňjúsku, nedalo mi to a vygúglil som tú spred dvoch rokov kedy bol u nás Drahosh naposledy a prvý krát zároveň. Už vtedy mal na konte x trackov a remixov a tak isto som písal, že od marca roku 2011 začne vychádzať prvý slovenský mag zameraný na elektronickú hudbu s príznačným názvom Wave. Vtedy ma však ani nenapadlo, že by ten časák mohol prežiť do dnešného dňa a o to viac som rád, že prežil. Stalo sa a my sme radi, že majitel Wave magu Drahosh k nám príde znova. Tento vynikajúci techhouse producent a remixér v Radosti nehráva až tak často, takže to bude o to radostnejšie stretnutie. Jeho biografia je naozaj dlhý zoznam kadečoho, takže ak je libo kvantum dobrej muziky kliknite si na jeho profil na facebooku (https://www.facebook.com/djdrahosh).

Prvýkrát v Radosti zahrá svoj techhouse set aj hosť zo študentského rádia TLIS dj Duncho. Multižánrovosť Twistedu podpíšu aj teraz jeho rodičia. Alternatívnejšie electro bangery zahrá na konci Nasty Noise (čiže ja- pisateľ každej jednej newsky doteraz :) a minimalovejšie a technovejšie zas Dj Samoo. Opäť nebude chýbať brutálna vizualizácia mapujúca aktuálne udalosti, ale ukáže aj naše stálice akými sú kim čong il za mixpultom či nyan cat. Skvelý zvuk a obraz vyplnia tradičné špecialitky Radosti ako vodné fajky či akcia na shoty 1+1. Teraz vieš už všetko a môžeš sa prísť s kľudom, kamošmi a slnkom v srdci radovať na techhouse, house a electro!

Odkaz na facebook event: https://www.facebook.com/events/144668205689288/?fref=ts
Twisted facebook fanpage: https://www.facebook.com/twistedparty

Twisted with Drahosh
09/02/2013
Drahosh (usmdjs.sk)
Nasty Noise (weekender, tlis.sk)
Samoo (twisted)
Duncho (tlis.sk)
Entry: 3€

Zdroj: Radosť