Twisted with Dynamo Team: 19. mája v Radosti!

Vôbec po prvý krát si dáme na Twistede live act a bude to rovno víťaz Radio Head Awards v kategórií nováčik roka, projekt Dynamo Team, ktorý založil Michal Štofej alias Mike Lark a ktorého určite poznáte z kapely Hudba z Marsu. V Radosti sa k nemu pridá aj jeho špeciálny hosť Vincent Vega z dua Beatbenders.

Už tretí rok funguje party Twisted v bratislavskom klube Radosť a to je už čas, kedy by sme mohli priniesť aj malú revolúciu. Okrem platní a cédéčiek sa objavia na Twistede aj gitary v podaní Dynamo Teamu. Tento projekt to je pomerne rýchly nástup na scénu, úspech za úspechom a originálny štýl. Súdiť môžete vlastnými ušami.

Medzinárodne úspešný hudobný projekt Dynamo Team bude v máji reprezentovať Slovensko na veľkom francúzskom festivale EuropaVox. Michal Štofej alias Mike Lark, ktorý za projektom stojí a nedávno si prevzal cenu Radio_Head Award ako nováčik roka, vytvoril vlastný hudobný „Dynamo“ štýl spájajúci elektro, disco a bigbeat. Domáce hudobné ocenenie, úspechy v zahraničných rádiách a pozvánky na svetové festivaly ho povzbudzujú k tvorbe a koncertovaniu: „Chystám nový album, ktorý bude iný ako debut Slavia ale podobne pozitívne a tanečne ladený. Novou posilou teamu – špeciálnym hosťom na najbližších vystúpeniach bude výborný DJ Vincent Vega známy z dua Beatbenders. Jemu zverím dídžejskú stránku vystúpenia, aby som sa mohol venovať aj živým nástrojom – hrať počas koncertu na gitaru a basu.“

Dynamo

Pilotný singel z albumu Slavia – Roll The Dynamo, ktorý sa stal hitom rakúskeho rádia FM4 najnovšie EuropaVox Festival zaradil na svoju CD kompiláciu toho najlepšieho zo súčasnej európskej populárnej hudby. Slovenských fanúšikov roztancuje Dynamo Team napríklad 19.mája v Bratislave v klube Radosť alebo v lete na festivale Easthetic. V Radosti dokonca predstavia premiérovo 7 svojich úplne nových trackov, takže budete mať možnosť byť prvými ktorým sa dostanú do uší!

Lajnap doplnia ako vždy promotéri tejto mini klubovky JoshJoy aka Nasty Noise, ktorý to pred pár dňami úspešne roztancovával aj na Trafo parkotéke 2012 v Bratislave brutálnym electro houseom, no a druhým je kontrollerový guru Samoo, ktorý opäť isto niečo dobré navarí do úvodu. Štandardne v Radosti ponúkneme kvalitný zvuk, rodinnú atmosféru a neoceniteľnú ponuku na bare.

Twisted with Dynamo Team
19.05.2012
Dynamo Team (Mike Lark & Vincent Vega)
Nasty Noise
Samoo
Entry: 3€
Radosť club
Obchodná 48
Bratislava

Twisted

Zdroj: Twisted
Publikoval: Redakcia GREGI.NET