Let It Roll On Tour: 19. apríla Nový Jičín.

Elektronický festival Let It Roll uvádí pokračování série halových akcí pod názvem Let It Roll On Tour. Po dvou předchozích ročnících tato akce putuje na zimní stadion v Novém Jičíně, kde se uskuteční 19. dubna. Zároveň bude první jarní vlaštovkou očekávaného letního festival Let It Roll Open Air 2013.

Poprvé také na Severní Moravě uvidíme velmi silný lineup v čele s neurofunkovou legendou Black Sun Empire, tahouny z Hospital records – Sigma nebo hit za hitem vydávajícími Tantrum Desire. Hlavní hosty uzavírá jeden z nejúspěšnějších českých producentů, řezník tělem i duší Forbidden Society. Začátkem akce vás provede Break Art Crew (Schooler, Spoon, The Concept, Buckx), a před hlavním kolem bude patřit to zahřívací dvojce Bifidus Aktif & Thiew. Celou akci zakončí svým b2b setem Pixie & Suki. Zbývá si shrnout poslední informace, popřípadě ještě zakoupit vstupenku a v pátek si to pořádně užít.

Místo konání a navigace: Akce bude probíhat na Zimním stadionu v Novém Jičíně. Stadion se nachází hned vedle fotbalového hřiště a v blízkosti naleznete Nemocnici nebo Obchodní dům Kaufland. Vlakové a autobusové nádraží leží necelých 1,5 km od místa konání.

Časový lineup:
20:00 – 22:00 BREAK ART CREW /SCHOOLER+SPOON+BUCKX+THE CONCEPT/
22:00 – 23:15 BIFIDUS AKTIF B2B THIEW
23:15 – 00:30 TANTRUM DESIRE
00:30 – 01:45 SIGMA
01:45 – 03:00 BLACK SUN EMPIRE
03:00 – 04:00 FORBIDDEN SOCIETY
04:00 – 06:00 SUKI B2B PIXIE

Parkování: U stadionu je parkovací plocha pro cca 200 aut. Prosíme řidiče, aby neparkovali u přilehlého hotelu Abacie a aby svým parkováním nezastavovali na cizích pozemcích.

Start akce, prodeje vstupenek a akreditace: Stadion se pro veřejnost otevírá od 20:00.Ve stejný čas se také otevřou pokladny a akreditace. Na místě zakoupíte vstupenku za 300 Kč do 22:00, poté za 350 Kč. Se vstupenkou můžete rovnou ke koridorům, kde vám bude odtržena a budete vpuštěni do areálu. Akreditování s volným vstupem (výherci soutěže, fotografové, friends) se prokážou občanským průkazem u pokladen, kde dostanou další pokyny.

Vstup, možnost vracení se, oddychová zahrádka – pásky, vrácenky: Při vstupu na akci se nebudou rozdávat ,,handstrip,, pásky, až do 2:00 nebude možné areál opustit a vrátit se bez toho, aby vám vstupenka propadla. Vrácenky v podobě ,,handstrip,, pásek se budou vydávat od 2:00 u vstupních koridorů. Od této doby bude možné areál opustit a vrátit se zpět s páskou na ruce. Po celou dobu akce zde ale bude zřízena venkovní chill out zahrádka, která bude přístupná pouze zevnitř stadionu. To znamená, že se zde můžete nadýchat čerstvého vzduch, zakouřit si nebo jen tak poklábosit s přáteli v klidu od produkce, která bude vevnitř probíhat.

Občerstvení, WC, zdravotníci: Na místě budou v provozu 2 široce zásobené bary po obou stranách tanečního parketu na nichž se bude čepovat pivo Heineken a Starobrno. Nebude chybět ani stánek s jídlem, kde budete moct doladit formu kebabem, hamburgery a podobnými lahůdkami. Uvnitř budou v provozu záchody s tekoucí vodou a několik Toi Toi záchodů v případě potřeby. Případnou pomoc naleznete u záchranářů, kteří budou společně s členy ochranky dohlížet na vaše bezpečí.

Vstupenky na LET IT ROLL OPEN AIR 2013: Na akci budete také mít možnost zakoupit lístky na letní festival Let It Roll Open Air 2013 za zvýhodněnou cenu oproti obvyklým předprodejům. Vstupenky na Let It Roll On Tour je možné zakoupit v síti Ticketportal a Ticketstream za 250 Kč + poplatek prodejce. Na místě bude cena lístku 300 Kč do 22:00 a od 22:00 bude cena 350 Kč.

Oficiální webové stránky: www.letitroll.cz a www.breakart.cz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/146322662195664/
Link na předprodej vstupenek: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1276717

Zdroj: LiR